Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Βασικός ο Γιαταμπαρέ τον Ολυμπιακό με Μπενφίκα!

Βασικός ο Γιαταμπαρέ με Μπενφίκα!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Τρίτης (5/11, 21:45, NS2, Sentra 103,3) την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League και οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν τη νίκη για να κάνουν το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν με την προπόνηση της Δευτέρας (4/11) την προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι και ο Μίτσελ έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους “αετούς” της Λισσαβώνας.
Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών θα είναι το ακόλουθο. Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης ο Σαλίνο και στο κέντρο της άμυνας ο Μανωλάς με τον Σιόβα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού θα είναι ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Σάμαρη και τον Μανιάτη να έχουν “καπαρώσει” τις δύο θέσεις.
Ρόλο μεσοεπιθετικού θα έχει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος θα παίξει πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου και ο Μίτσελ περιμένει ένα καλό παιχνίδι από τον συμπατριώτη του.
Σε ότι έχει να κάνει με το δεξί άκρο της επιθετικής τριάδας των πρωταθλητών Ελλάδας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ θα είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού. Αριστερά θα είναι ο Βάις και στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.
Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει και το “σενάριο” να είναι βασικός ο Τσόρι Ντομίνγκες. Αν τελικά ο Αργεντινός είναι ετοιμοπόλεμος και τον επιλέξει ο Μίτσελ, τότε ο Φουστέρ θα παίξει στο αριστερό άκρο, ο Βάις δεξιά και θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Γιαταμπαρέ. Το πιο πιθανό πάντως είναι να μείνει στον πάγκο ο Ντομίνγκες.