Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

"Πόλεμος" για την τοποθέτηση ταμπέλας στο Καστράκι Νεμέας

Αναπάντητα ερωτήματα από τον Σύλλογο Γυναικών Καστρακίου Δήμου Νεμέας για μία ταμπέλα που θέλουν να τοποθετήσουν στην είσοδο του χωριού τους....

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας...

Όταν ένας Σύλλογος είναι νόμιμος και το καταστατικό του νομίμως κατατεθειμένο και επικυρωμένο, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς υποχρέωση και δικαιώματα, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάποιος σοβαρός και τεκμηριωμένος λόγος για τον οποίο, παράγοντες του τοπικού αλλά και του δημοτικού συμβουλίου δεν μας δίνουν την έγκριση να κάνουμε το απλούστατο... να τοποθετήσουμε μία ταμπέλα!!!
Μόνο και μόνο επειδή γράφει Σύλλογος Γυναικών Καστρακίου, μήπως κάποιους ενοχλεί;
Μήπως κάποιοι στον βωμό των δικών τους συμφερόντων δεν θέλουν να στενοχωρήσουν κάποιους;
Δεν μπορεί εν έτη 2013 να φανταστούμε πως υποβόσκει προσβολή για κάποιους η αναγραφή της λέξης ''γυναικών'', ειδικά από τη στιγμή που από το Δημοτικό αλλά και Κοινοτικό Συμβούλιο έχει ληφθεί η σχετική απόφαση, με μία και μόνη αλλαγή της λέξης ''πέτρινη'' σε ''ξύλινη'' (υπήρξε βέβαια από μέρους μας σχετική ενημέρωση και στον Δήμαρχο, αλλά και στον Πρόεδρο για την αλλαγή του υλικού κατασκευής της ταμπέλας).
Φυσικά ακολούθησαν πάμπολλες διαβεβαιώσεις του Δημάρχου πως η ταμπέλα μας θα πάρει τη θέση της αλλά και των τοπικών παραγόντων να μας λένε πως μετά από 2 αιτήσεις πως δεν είναι έτοιμοι να μας απαντήσουν!
Σαν Σύλλογος Γυναικών αλλά και ως άνθρωποι που πιστεύουν στη ισότητα πράξαμε το νόμιμο.
Για όλα τα παραπάνω θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας το γεγονός, γιατί μας έχει λυπήσει πολύ πως άνθρωποι λειτουργούν έτσι σε μέρες που υποτίθεται ότι έχουμε ΙΣΟΤΗΤΑ!!!!

η πρόεδρος του Συλλόγου

Ευαγγελοπούλου Ευαγγελία

nemeapress.blogspot.gr