Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκτελεστή και της μοτοσικλέτας

pics
Δόθηκαν στη δημοσιότητα η περιγραφή και πέντε φωτογραφίες ενός εκ των δραστών της αιματηρής επίθεσης της Παρασκευής στο Ν. Ηράκλειο, καθώς και περιγραφή και 12 φωτογραφίες της μοτοσικλέτας που χρησιμοποιήθηκε.
Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για άνδρα αδύνατο, ύψους 1.70 με 1.75 μ., που φορούσε τζιν παντελόνι, σκούρου μπλε χρώματος, λευκά υποδήματα, μαύρο σακίδιο στην πλάτη και καπέλο τύπου τζόκεϊ ή κράνος μοτοσικλετιστή λευκού χρώματος.
Η μοτοσικλέτα μάρκας Honda , μοντέλου Africa Twin , λευκού-μαύρου χρώματος, έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού-μπλε χρώματος και βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», που βρίσκεται παράπλευρα στη χωμάτινη οδό Κρεστένων, περίπου σε 200 μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής.
Η μοτοσικλέτα δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, ούτε μπαγκαζιέρες.
Στο σημείο του ντεπόζιτου έφερε προσαρμοσμένη δερμάτινη μπεζ επένδυση με σχέδια ακαθόριστου σχήματος, ερυθρού-μπλε χρώματος, ενώ στον ανεμοθώρακά της έφερε την ένδειξη «46».
Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, πρόκειται για την υπ’ αριθμ. ΖΥΧ-668 μοτοσικλέτα, η οποία αφαιρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Ιουνίου από την περιοχή της Καλλιθέας.