Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Οι ετήσιες απογραφές εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2013 από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

           Από τo Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας  Κορινθίας ανακοινώνεται ότι:

Οι αιγοπροβατοτρόφοι υποχρεούνται να διενεργήσουν τις ετήσιες απογραφές εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2013 από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου και να τις κοινοποιήσουν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία εντός προθεσμίας ενός μηνός από τη διενέργεια της και το αργότερο έως 15 Δεκεμβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Η υποχρέωση διενέργειας απογραφής και κοινοποίησης της στην αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία ισχύει για όλους τους κατόχους εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων, ακόμη και αν έχουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο, εφόσον δεν έχουν υποβάλει δήλωση διακοπής λειτουργίας.

           Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους παρακαλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι:
Κατά την προσέλευση τους να προσκομίζουν πλήρως και σωστά ενημερωμένο το μητρώο εκμετάλλευσης με τις μεταβολές και απογραφή ζωικού πληθυσμού.  Μη ενημερωμένα μητρώα δεν θα γίνονται δεκτά.
           Υπενθυμίζουμε ότι η ενημέρωση του μητρώου και η απογραφή γίνονται με ευθύνη των κτηνοτρόφων κι έχει αξία υπεύθυνης δήλωσης.

Πληροφορίες και διευκρινήσεις στα τηλέφωνα:

27410 81061  (Τμήμα Κτηνιατρικής Κορινθίας)
27470 22222  (Αγροτικό Κτηνιατρικό Γραφείο Καλλιάνων)
27460 22279  (Αγροτικό Κτηνιατρικό Γραφείο Νεμέας)
27430 28005 (Αγροτικό Κτηνιατρείο Γραφείο Ξυλοκάστρου)

ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ