Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Αντώναρος: Σημίτης και Παπανδρέου κάνουν σαν να είναι αναμάρτητοι

antonaros
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας στον Real FM αναφέρθηκε στις ομιλίες των Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου στο πρόσφατο Συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ .
«Με στεναχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δύο πρώην πρωθυπουργοί δείχνουν να μην καταλαβαίνουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Κάνουν σαν να είναι αναμάρτητοι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος,
«Όποιος έχει την ευθύνη της χώρας για περίπου έξι χρόνια, δεν μπορεί να μην κάνει λάθη. Όπως έγιναν και πολύ σημαντικά πράγματα εκείνο το διάστημα», επισήμανε και συμπλήρωσε:
«Δεν ήταν κακή περίοδος για το χρέος της χώρας η 5ετία Καραμανλή. Το χρέος που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το βρήκαμε μπροστά μας και αναγκαστήκαμε να δανεισθούμε. Το χρέος ξεκίνησε από το γνωστό, «Τσοβόλα δώστα όλα».
Από τα μέσα του 2008, όταν είχαμε τη διεθνή κρίση, αρχίσαμε και παίρναμε σιγά – σιγά μέτρα. Πήραμε 4 φορές μέτρα, μέχρι τις εκλογές του 2009», επισήμανε ο κ. Αντώναρος, ο οποίος χαρακτήρισε «άθλια» την πολιτική του Γ. Παπανδρέου:
«Μετά την εκλογή του Γ. Παπανδρέου και με την άθλια πολιτική που ακολούθησε δημιούργησε πολύ κακή εικόνα για τη χώρα και δεν μπορούσαμε να δανειστούμε ούτε 1 ευρώ».
Όσο για τον Κώστα Σημίτη, ο κ. Αντώναρος είπε ότι: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι ο Σημίτης μετέφερε χρέη και υποχρεώσεις της χώρας για το 2004. Ήταν κρυμμένα και τα βρήκαμε μπροστά μας. Καλύτερα κάποιοι να μη μιλούν».

ysterografa.gr