Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Πιπιλή: Ο Μίχος της Χρυσής Αυγής με απείλησε ότι θα μου κόψει το λαιμό

Πιπιλή: Ο Μίχος της Χρυσής Αυγής με απείλησε ότι θα μου κόψει το λαιμό
Μια απίστευτη καταγγελία έκανε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο. Ανέφερε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, μετά το επεισόδιό της με τον Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, την έδειξε με το δάχτυλο και έκανε κίνηση ότι θα της κόψει το λαιμό.
Τόνισε ότι τότε δεν είχε γνωρίσει τον Μίχο αλλά στη συνέχεια αντιλήφθηκε ότι πρόκειται γι' αυτόν που την απείλησε τον απίστευτο αυτό τρόπο όταν ο Κασιδιάρης της είχε πει «κάτσε κάτω, πάλι πιωμένη είσαι».
Ακόμη, αναφέρθηκε στο θέμα της περσινής επίθεσης που είχε δεχθεί στο εξοχικό της.
Η κυρία Πιπιλή περιέγραψε το περιστατικό, λέγοντας: «Πέρυσι, μεσημέρι Κυριακής, ενώ ήμασταν με τους γείτονες στον κήπο μας, είναι εξοχική κατοικία, ανέβηκαν 5 με 6 νταγλαράδες και άρχισαν να υβρίζουν τους βουλευτές, το πολιτικό σύστημα και να κραυγάζουν συνθήματα με στρατιωτική πειθαρχία υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Τότε, ενημέρωσα κατευθείαν την αντιτρομοκρατική, δεν έδωσα δημοσιότητα, γιατί αυτά τα θέματα δεν είναι τηλεοπτικά σόου και μόλις, στις 8 Ιουλίου ξημερώματα, ενώ εγώ έλειπα από το εξοχικό μου, έκαναν επιδρομή τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής της περιοχής Αναβύσσου που έχει μεγάλη δύναμη η Χρυσή Αυγή, γιατί εκεί είναι βουλευτής ο Κασιδιάρης».

imerisia.gr