Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Βρήκε σε Έβερε(σ)τ και σώθηκε στο παρά δύο η Παναχαϊκή - Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Βρήκε σε Έβερε(σ)τ και σώθηκε στο παρά δύο η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή μπορεί να φιλοδοξίες πρωταθλητισμού, αλλά στο πάρα δύο γλίτωσε την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας 1-1, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην πρεμιέρα του νότιου Ομίλου της Football League. Η ομάδα της Μαγούλας προηγήθηκε με πέναλτι του Έβερετ στο 5', ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 78' κι αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Παναχαϊκή να πιέσει και τελικά να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με σουτ από τον Λίτση στο 88'
Παναχαϊκή (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Μαραγκουδάκης (75' Λίτσης), Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Γκαντιάγκα, Μπόζιτς (36' Σιτόε), Πλέγας (62' Βασιλαντωνόπουλος), Κωστόπουλος, Μπερτέν.
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Στρατομήτρος, Νόνης, Έβερετ, Κάστρο, Αλμίρ, Μαρτίνεζ (80' Σαμαρόπουλος), Κορνελάτος (86' Αντωνόπουλος), Δημητριάδης (58' Καπουράνης).


Με το δεξί στο πρωτάθλημα μπήκε ο Ηρακλής Ψαχνών, κερδίζοντας στην έδρα του τα Χανιά με 2-1, ενώ ονειρεμένη πρεμιέρα έκανε ο Παναιγιάλειος, που πέρασε από το Μενίδι επικρατώντας του Αχαρναϊκού 1-0 (46' Φλίγκος).
Αχαρναϊκός (Γιώργος Στράντζαλης): Βασιλειάδης, Μωυσιάδης, Νιάρος, Ογκουνσότο, Παραράς, Ανδράλας, Αθανασόπουλος, Βλάχος (57' Ντάλας), Αναστασίου, Μιρτσέτα (74' Μάναλης), Σάνον (64' Νεόφυτος).
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Aνδρούτσος, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Παπαχρήστος, Αγουρίδης, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς (90+4' Σανδραβέλης), Φλίγκος (87' Αλεξάντροβιτς), Σκαρτσίλας (76' Τ. Παπαδόπουλος).
 
 Η 1η αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών - ΑΟ Χανιά           2-1
Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος            0-1 
Παναχαϊκή - Αστέρας Μαγούλας     1-1 
Βύζας Μεγάρων - Πανηλειακός        1-2
Επισκοπή - Φωστήρας                     30/9, 16:00
Φωκικός - Καλλιθέα                        30/9, 16:00 
Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα       30/9, 16:00