Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Μας κατηγορούν για τα… μαύρα μπλουζάκια

Μέσω του site της Οργάνωσης επιχειρεί η Χρυσή Αυγή να αμυνθεί και να “απαντήσει” στην επιχείρηση εξάρθρωσής της, που βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη, με τις συντονισμένες κινήσεις Δικαιοσύνης και Αστυνομίας.
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω κείμενο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης:
Xrysh-Aygh-mavres-mplouzesΤα «μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής» εξελίσσονται σε κύριο πειστήριο των κατηγοριών για “εγκληματική οργάνωση του κόμματος”, αναφέρει το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ. Βουρλιώτη, ενώ παράλληλα είναι διανθισμένο από εκφράσεις όπως «πυραμιδική δομή», ναζιστική αρχή Führerprinzip (Αρχή του Ηγέτη)., «σκληρούς πυρήνες» κ.α. γελοία και φαντασιόπληκτα!
“Σύμφωνα με το πόρισμα, η Χρυσή Αυγή δρα ως εγκληματική οργάνωση από την ίδρυσή της, ακόμα το 1987 μέχρι και σήμερα και συστάθηκε με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων βασισμένη στη ναζιστική αρχή Führerprinzip (Αρχή του Ηγέτη).” 
Εthnikismos.net: Ο ρόλος του ηγέτη αποδίδεται στο Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος «γνώριζε, συντόνιζε, οργάνωνε» τα πάντα, σε μια οργάνωση που είχε «συνωμοτικούς κανόνες και πανελλήνια δράση» εντελώς αυθαίρετα! Ο κ. Βουρλιώτης με την ίδια λογική θεωρεί πως υπαρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς. Στο σκληρό πυρήνα, εντάσσονται κατά το πόρισμα, και οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος. Υπό την ηγεσία αυτή, λειτουργούν «πυρήνες δράσης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην περίπτωση της Τ.Ο Νίκαιας, όπου συνελήφθη ο Γιώργος Πατέλης.
Στο πόρισμα αναφέρονται επιγραμματικά 10 δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που έχουν συσχετιστεί και συνδεθεί με τη Χρυσή Αυγή”.

ysterografa.gr