Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κλείνουν την εθνική το μεσημέρι οι αγρότες στην Αχαΐα

Αχαΐα: Κλείνουν την εθνική το μεσημέρι οι αγρότες – Καλούν τους βουλευτές του νομού να τους ενημερώσουν για τα αιτήματά τους Οι αγρότες συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν αύριο οι αγρότες του νομού. Όπως αποφάσισε το Πανελλαδικό Συντονιστικό τους όργανο χθες, οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων σε όλη την επικράτεια, διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό στην πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), απέναντι στα αιτήματα του κλάδου.
Η πανελλαδική κινητοποίηση θα γίνει μεταξύ 2 και 3 το μεσημέρι και οι αγρότες της Αχαΐας, όπως δήλωσε στο thebest.gr, ο πρόεδρος τους Σάκης Μαυρογιάννης θα την ακολουθήσουν προχωρώντας στον αποκλεισμό της εθνικής στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας.
Παράλληλα οι αγρότες έχουν καλέσει σήμερα Δευτέρα στις 11 το πρωί τους βουλευτές του νομού στο μπλόκο της Κάτω Αχαΐας, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι, ώστε να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Μάλιστα, ο κ. Μαυρογιάννης, υπογράμμισε ότι στόχος της πρωτοβουλίας δεν είναι «να γίνει λαϊκό δικαστήριο», αλλά να ενημερωθούν για τα προβλήματα των αγροτών της Αχαΐας.
Τέλος οι αγρότες θα μεταβούν αύριο στις 4 το απόγευμα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αχαΐας που συνεδριάζει για να μιλήσουν για τα προβλήματά τους.