Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Αντωνίου: «Μια Κόρινθος όπως τη θέλουμε»

Αντωνίου: «Μια Κόρινθος όπως τη θέλουμε» | onsports.gr
Κατά κοινή ομολογία είναι ένας από τους περισσότερο ανερχόμενους, νέους, Έλληνες προπονητές. Αυτός ανέβασε πριν δύο χρόνια την Καλλονή από την Δ’ στην Β’ Εθνική, παραλίγο να κάνει το ίδιο Εορδαϊκό, αλλά και πέρυσι με τον Πανηλειακό – ας όψονταν όμως τα πολλά οικονομικά τους προβλήματα – και τώρα, πριν από 2 περίπου μήνες, ανέλαβε τα ινία της Κορίνθου, με σκοπό, ποιον άλλον, από την άνοδο και της «Μπάρτσα», φέτος στη Β’ Εθνική...
Φυσικά αναφερόμαστε στον Σωτήρη Αντωνίου, τον 38χρονο πια κόουτς από την Λάρισα, ο ποίος μίλησε πριν από λίγο, εν συντομία, αποκλειστικά στο sportsotnoto.gr: «Νομίζω πως πλέον έχουμε στην Κόρινθο την ομάδα μας έτσι όπως την θέλουμε. Με νέα παιδιά, χαμηλό πάντα μέσο όρο ηλικίας, όμως και με έμπειρους ποδοσφαιριστές, που ήδη πιστεύω πως κάνουν την διαφορά, στην «Μπάρτσα», αλλά και στην κατηγορία…».
Και ο νεαρός Θεσσαλός τεχνικός συνέχισε ως εξής: «Μιας και με ρωτάτε ειδικά για τον Κώστα Δασκαλάκη, σας λέω ως ο Κώστας είναι παικταράς, είναι αυτό που ήθελα στον χώρο της μεσαίας μας γραμμής και της επίθεσης, του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και ήδη είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. Στόχος μας φυσικά η άνοδος στην Β’ Εθνική και πιστεύω πως, με την αμέριστη πάντα βοήθεια του προέδρου μας, κυρίου Πάνου Μπεθάνη, από την Αμερική, είναι σίγουρος πως αυτό θα επιτευχθεί…».
Για το φιλικό με τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο: «Αρχικά θέλαμε να μεταβούμε στην Καλαμάτα, αυτό όμως δεν κατέστη εφικτό και έτσι θα πάμε στο Αίγιο να αγωνιστούμε με τον Παναιγιάλειο. Νομίζω ότι χρειαζόμασταν αυτές τις μέρες ένα δυνατό φιλικό ματς και εκεί, σε αυτό, θα βγάλουμε και οι δύο ομάδες πολύτιμα συμπεράσματα».