Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μοιρασαν βαθμούς σε Λουκίσια και Πανόπουλο


7ος όμιλος
Ο Πέλοπας Κιάτου , στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής , έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τα Λουκίσια μετά το  εκτός έδρας 1 - 1 στην αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3' με απευθείας κόρνερ του Κωνσταντάγκα, ενώ ο Πέλοπας ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό με σουτ του Πετρόπουλου. Δοκάρι είχε στο 67' ο Παπαβασιλείου γιά την ομάδα του Κιάτου.
Η πρωτοπόρος του 7ου ομίλου, Ένωση Ερμιονίδας επεβλήθηκε με 3 - 0 επί του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου, ενώ ο Πανελευσινιακός πήρε  μεγάλη εκτός έδρας νίκη  , στην Χαλκίδα, με σκορ 0 - 2 κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο Μανδραϊκός επικράτησε με 1 - 0 του Πορτοχελιακού, ενώ στο Άργος ο Παναργειακός επικράτησε με το ευρύ 4 - 0 επί του Παρνασού Αράχωβας. Τέλος ρεπό είχε ο Παναυπλιακός.

14η αγωνιστική
Λουκίσια-Πέλοπας Κιάτου  1 - 1
Μανδραϊκός-Πορτοχελιακός 1 - 0
Παναργειακός-Παρνασσός 4 - 0
AE Ερμιονίδας-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 3 - 0
Χαλκίδα-Πανελευσινιακός 0 - 2
Ρεπό ο Παναυπλιακός.

Η βαθμολογία






6ος όμιλος
Στον 6 όμιλο το πρωτοπόρο και αήττητο Πανόπουλο , στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, έχασε βαθμούς στην έδρα του μετά την "λευκή ισοπαλία" με την Αχαϊκή, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα πήρε βαθμό μετά την ισοπαλία με σκορ 1 - 1 που  πήρε στη Τρίπολη κόντρα στον Παναρκαδικό. Ο Παναγιωτόπουλος στο 31' άνοιξε το σκορ γιά την ομάδα της Αχαίας για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αγότερα ο Δήμος για τους΄Αρκάδες.  Με γκολ του Παναγόπουλου στο 74' η Εράνη Φιλιατρών επικράτησε με 1 - 0 στο  ντέρμπι της Μεσσηνίας επί του Πάμισου.
Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή στον 6ο Ομιλο ήρθαν τα πάνω – κάτω. Η νίκη με σκορ 1 - 2 της Δόξας Νέας Μανωλάδας στα Σαγέικα επί του Εθνικού, τους ανακάτεψε όλους, αφού ζωντάνεψε τις ελπίδες της ομάδας της Ηλείας, ενώ παράλληλα κράτησε στην πρίζα τους «μπλε». Το σκορ άνοιξε γιά τους γηπεδούχους στο 8' ο Τόγιας, ενώ η Δόξα έκανε την μεγάλη ανατροπή με τέρματα του Μελετίδη στο 45' και του Δημητρακόπουλου στο 78' .
Τέλος ο Διαγόρας Βραχνέικων αυτοκτόνησε στο γήπεδό του, αφού παρότι προηγήθηκε 2-1, ισοφαρίστηκε σε 2 - 2 από τον Εθνικό Μελιγαλά και παράλληλα λιγόστεψαν οι ελπίδες του για παραμονή.
 Στο 4ο λεπτό ο Μουρούσιας σημείωσε το 0-1, στο 20' ενώ  ο Δασουράς ισοφάρισε για τους Αχαιούς σε 1-1, στο 80΄οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-1, ενώ οι Εθνικοί ισοφάρισαν στο τελικό 2 - 2 στο 90+ με τον Κανελλόπουλο.  Με το γκολ της ισοφάρισης του Εθνικού οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν και κτύπησαν τους πάικτες και τους φιλάθλους της ομάδας του Μελιγαλά. Μετά από ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν και η αποστολή του Μελιγαλά κατάφερε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

13η αγωνιστική
Διαγόρας Βραχνέικων-Εθνικός Μελιγαλά 2 - 2
Παναρκαδικός-Ατρόμητος Λάππα 1 - 1
Εράνη Φιλιατρών-Πάμισος 1 - 0
ΠΦΟ Πανόπουλου-Αχαϊκή 0 - 0
Εθνικός Σαγέικων-Δόξα Νέας Μανολάδας 1 - 2

Η Βαθμολογία
( Σε 13 αγώνες)
.