Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Φιλική ισοπαλία στο Αίγιο Παναιγιάλειος - Κόρινθος 1 - 1

Σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα  στο Αίγιο, Παναιγιάλειος και Κόρινθος  όπως και στο πρωτάθλημα, πριν από 18 μέρες
αναδείχθηκαν και πάλι ισόπαλοι με το ιδιο σκορ 1 - 1και μάλιστα με την ίδια τροπή.   Οι Αιγιώτες προηγήθηκαν στο 10' με τον Μπουρλάκη να βρίσκει δίχτια με τη συμβολή του δοκαριού, για να ισοφαρίσει γιά την Κόρινθο στο 27' ο Παππάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καράδαη, μετά από κόρνερ του Λώττα.
Το πρώτο 45λεπτο είχε ακόμα κάποιες καλές στιγμές με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη σημαντικότερη, όταν μετά από σέντρα του Αράπογλου, ο Γκάτσης δεν κατάφερε με προβολή να βρει τη μπάλα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ): Καράδαης, Θεοφανόπουλος, Ρέλλας, Παπαδόπουλος Τ., Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Δαλιάνης, Μπουρλάκης, Διαμαντόπουλος, Κανελλόπουλος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Μπαλτιμάς, Σούλης, Σανδραβέλης, Γ. Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουλούμπασης, Λαλαής.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Αρχοντάκης, Φίλης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Σαμπάνης, , Αράπογλου, Γκάτσης, Λώττας, Λουμπαρδέας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μέλκας, Δασκαλάκης, Κοτσόκολος, Παπαρυθυμίου, Νικολόπουλος, Μακρής, Τάνης, Πεχλιβανόπουλος, Ματεντζίδης, Γατσώρης.