Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο Α. Ο. Λουτρακίου πήρε πρόκριση από τώρα, γιά Πέλοπα και Παννεμεατικό όλα θα κριθούν στη Νεμέα

 












Κατά τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας  ο Α.Ο Λουτρακίου με χατ τρικ του Αποστολακη ( 3', 69' & 90'), δύο γκολ του Χρυσαφίδη (58' & 70') και ένα του Δημάκη στο 67' ,επικράτησε με 6 - 3,  μέσα στο Κρυονέρι επί του τοπικού Αέτου γιά τον οποίο σκόραραν οι Δάνης στο 6' , Ζαρρής στο 20' και Ζάρκος στο 87' με πέναλτι. Σημειώνουμε επίσης τη φάση στο 36' με το σουτ του Γκαρμίρη από 35 μέτρα τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι ο επαναληπτικός της Τετάρτης 6 Μαρτίου στο Λουτράκι αποτελεί γιά τους οράνιε  τυπική διαδικασία καθώς η προκρίση τους στον Τελικό του Κυπέλλου απ΄σήμερα είναι ορατή. 
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Λακόβ, Καπετανόπουλος, Ψυχογυιός (72' Φίλης Αγγ.), Στρίγκας (46' Νεάνγκα), Πετούμενος, Δάνης, Ζάρκος, Φίλης Δ., Τζιτζίκος, Αναγνωστόπουλος, Ζαρρής
A.O. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ:  Μήτρου, Γκαρμίρης, Αντωνίου, Ζερβός (65' Γιαννακούλης), Μαυρέλης, Αποστολάκης, Καλλάς, Κρίκας, Πέτρου (71' Μπάρμπας), Χρυσαφίδης, Γεώργαρης (23' λ.τρ. Δημάκης)
Αντίθετα στον άλλο ημιτελικό  που έγινε στο Κιάτο, Πελοπας και Παννεμεατικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1,  και όλα θα κριθούν  στον επαναληπτικό αγωνα της Νεμέας για  το ποιά ομάδα θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα του Λουτρακίου.
Στο 45' τρομερό σουτ του Μπούκη, για λογαριασμό του Πέλοπα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κεμαλάι.
Στο 60’, ο Παννεμεατικός μπήκε μπροστά στο σκορ , όταν ο Παπουτσής με φανταστική ενέργεια από δεξιά, «χόρεψε» τους αντιπάλους του και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπασιώτη, ο οποίος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα, για το 0-1. Ο Πέλοπας  έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση, όταν ο Μπούκης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Λίλιο και αυτός «κεραυνοβόλησε» τον Κεμαλάι, για το 1-1.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Κουρούμαλης, Ντερτιλής, Χουσελάς, Αντωνόπουλος (60’ Σταύρου), Παπαϊωάννου, Μπούκης, Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Πράττος, Λυμπερόπουλος, Λίλιος
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Σγούρος, Μαρινός, Παλυβός (78’ Μαντζιώρος), Σαϊσανάς Π., Τζίνης (50’ λ.τρ. Ραπουσάι), Αθανασόπουλος, Παπουτσής, Σαϊσανάς Ν., Μπασιώτης (90’ Κωστούρος)