Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δοκιμασίες γιά Αστέρα Δερβενίου σε Νεμέα και Ατρόμητο Χιλιομοδίου σε Λουτράκι - Χωρίς τον Μυργιώτη ο Αστέρας επι του Παννεμεατικού

Χωρίς Μυργιώτη στη Νεμέα
 
Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο , στις 3 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας. Της αγωνιστικής δεσπόζουν τα ντέρμπι ανάμεσα στον Παννεμεατικό και τον Αστέρα Δερβενίου , στη Νεμέα και του Ολυμπιακού Λουτρακίου κόντρα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου , στο "ΘΩΔΕΙΟ" του Λουτρακίου. Ο αγώνας του Λουτρακίου είναι οριακός , καθώς ο ηττημένος θα χάσει κάθε ελπίδα ανόδου.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος  (20 γκολ), Μάκη Μυργιώτη μεταβαίνει ο Αστέρας Δερβενίου στην Νεμέα  όπου αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό. Στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση ο τεχνικός του Αστέρα  Χρήστος Χριστοδουλόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τραυματία Αντωνόπουλο. Το ματς κόντρα στον Παννεμεατικό, μόνο εύκολο δεν είναι καθώς τα «λιοντάρια» πραγματοποιούν μια καλή σεζόν και μέσα στην έδρας τους εμφανίζονται δυνατά. Βέβαια η ομάδα του Δερβενίου έχει και την προϊστορία με το μέρος της, καθώς σε 5 αγώνες έχουν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα στον αντίπαλό τους, ενώ στον α’ γύρο είχαν επικρατήσει πολύ εύκολα με 3-0.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Κλένιας, έχει εύκολο απόγευμα στην έδρα της, στο γήπεδο του Σολομού, απέναντι στον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους, ο Α.Ο. Λουτρακίου , δοκιμάζεται κόντρα στην τοπική ομώνημη ομάδα.
Στο Σπαθοβούνι , που προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον Πανκαμαριακό, έχουν μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή , στο Σοφικό, όπου μαχονται με τον Πανσολυγειακό, μια καλοδουλεμένη ομάδα, που ειδικά μέσα στην έδρα της, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Σπύρος Αργυρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Κώστα Χρυσούλα . Εκτός έδρας αγωνίζεται και η Ελλάδα Βέλου κόντρα στον Εθνικό Ξυλοκερίζης.

Με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Σπαθοβουνίου , αλλά και με αρκετά προβλήματα ο Πανκαμαριακός υποδέχεται ,στο Ξυλόκαστρο, τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Ο Γιώργος Καρυώτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σκούρα και Ενό, ενώ από ίωση προέρχεται ο Τσάκας και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Ο Δεσποτέλης αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά πιθανότατα θα είναι κανονικά στην διάθεσή του τεχνικού του. Τέλος εκτός έδρας τρίποντο "στα  χαρτιά" κερδίζει η Θύελλα Πετρίου , επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου, καθώς η τελευταία δεν συμετέχει του πρωταθλήματος.
 
18η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΣΤEΡAΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 0-3 α.α.



Α2΄ Κατηγορια
Ο Πανευρωστινιακός κόντρα στον Άρη Κορίνθου

17η αγωνιστική
19.1.13 15.00
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ- ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ
20.1.13 15.00
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ- ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ.- ΤΕΝΕΑΤΗΣ