Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Φως στο Τούνελ: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο θρίλερ της Σαλαμίνας



Το νησί που ζει στη σκιά ενός άγνωστου δολοφόνου και απαγωγέα.
Απόψε στις 23:00 στον ALPHA...

Ο διπλός εφιάλτης αποκαλύφθηκε σ’ ένα μαύρο Mercedes παρκαρισμένο δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή του μοναστηριού της Παναγίας της Φανερωμένης. Ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μπάκας 27 χρόνων, βρέθηκε δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα.



Η φίλη του που τον συνόδευε, η Νατάσα Απέργη 22 χρόνων, μητέρα ενός δίχρονου κοριτσιού, άφαντη. Τα προσωπικά της αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο.



Σε κοντινή απόσταση προς το δάσος, μια μεγάλη κηλίδα αίματος, έδειχνε τη μακάβρια συνέχεια σ’ αυτό το διπλό θρίλερ.

Ήταν καλοκαίρι, Κυριακή 24 Ιουλίου 2011.

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στον τόπο και σε μια αναπαράσταση φωτίζει το σκοτάδι που κάλυψε το δράστη…

Σ’ αυτή την ξεχωριστή εκπομπή μυστηρίου, η δημοσιογράφος έφερε στο φως νέα στοιχεία με σκοπό να δοθεί μια νέα ώθηση στην αστυνομική έρευνα για την πολύκροτη αυτή υπόθεση που συγκλονίζει το νησί.

Στο δωμάτιο της Νατάσας…

Η μητέρα της Νατάσας μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη στο δωμάτιο της αγνοούμενης μοναχοκόρης της.

Ζωντάνεψε τις τελευταίες της στιγμές και περιέγραψε όλα όσα βιώνει αυτούς τους μήνες της αναμονής. Τα προσωπικά αντικείμενα της Νατάσας, στη θέση τους. Το κοριτσάκι της που σήμερα είναι 4,5 χρόνων, μεγαλώνει στην οικογένεια του πατέρα του, που μίλησε στο «Τούνελ», για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η Νατάσα.

Ένα μικρό ημερολόγιο που βρέθηκε στο δωμάτιο της δείχνει την ευαίσθητη ψυχή της και την αγάπη της για τη ζωή… Η άτυχη Νατάσα βγήκε για μια βόλτα με το Γιώργο, με τον οποίο είχε ξαναζεστάνει τις σχέσεις τους και κατέληξε αγνοούμενη…

Καρέ-καρέ ο φόνος και η απαγωγή

Ο πυροβολισμός με την καραμπίνα τάραξε μέσα στη νύχτα τη σιωπή του γειτονικού μοναστηριού. Ο αλλοδαπός εργάτης τον άκουσε αλλά από τον φόβο του σιώπησε… Ο τρόμος κράτησε κλεισμένες στη Μονή τις μοναχές.

Η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τον πατέρα του θύματος, τον Χρήστο Μπάκα, έφτασε με το αυτοκίνητο του Γιώργου στον τόπο της τραγωδίας. Το πίσω παράθυρο είχε γίνει θρύψαλα απ’ τον πυροβολισμό. Τα πασουμάκια της Νατάσας στο πίσω κάθισμα. Η τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα, στη θέση του συνοδηγού. Σε κοντινή σχετικά απόσταση προς το βουνό η μεγάλη κηλίδα αίματος και το σκουλαρίκι της Νατάσας.

Κοντά στον τόπο της τραγωδίας είχε στήσει τη σκηνή του ένα ζευγάρι κατασκηνωτών κι ακριβώς απέναντι βρίσκεται η στρατιωτική βάση…

Η Σαλαμίνα μίλησε…

Η κοπιαστική προσπάθεια να βρεθούν απαντήσεις απέδωσε τους πρώτους καρπούς.

Εικόνες, σκηνές και μαρτυρίες που μέχρι τώρα δεν τις είχαν μοιραστεί αλλού. Τηλεθεατές από την περιοχή πείστηκαν να τους θέσουν στη διάθεση της εκπομπής. Η δημοσιογράφος συνέδεσε με προσοχή αυτές τις μαρτυρίες μεταξύ τους οριοθετώντας τις κινήσεις του ή των δραστών. Η υπόθεση για πρώτη φορά από εκείνη την καλοκαιρινή νύχτα που βάφτηκε με αίμα, άρχισε να φωτίζεται.

Όσοι είδαν ή και αντιλήφθηκαν κάτι, έσπασαν τη σιωπή τους και μετέφεραν στο «Τούνελ», τις μαρτυρίες τους. Κάτοικοι αλλά και πρόσωπα μέσα από ιδιαίτερες υπηρεσίες βοήθησαν τη δύσκολη προσπάθεια.

Οι εξελίξεις από ότι φαίνεται είναι συγκλονιστικές και το Φως στο Τούνελ θα ασχοληθεί με την υπόθεση και αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το τρέιλερ:



Πηγή: anikolouli.gr