Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Φεύγει ο Σάντος από την Εθνική μετά το Μουντιάλ

Φεύγει ο Σάντος από την Εθνική μετά το Μουντιάλ
 
Παρελθόν θα αποτελέσει από την εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος μετά το καλοκαίρι του 2014 καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να επιστέψει σε πάγκο ομάδας. Ο Σάντος με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ, κατέστησε σαφή την επιθυμία του να εργαστεί εκ νέου σε κάποιο σύλλογο μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το καλοκαίρι του 2014.

«Δεν μπορώ να κάθομαι κάθε μέρα σπίτι για μήνες ολόκληρους και να περιμένω να δουλέψω με τους παίκτες μου μόνο για ένα τριήμερο. Στην Εθνική Ελλάδας έμεινα άλλα δύο χρόνια με απόφαση καρδιάς και όχι λογικής. Ήταν μια καθαρά συναισθηματική απόφαση. Τη στιγμή που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, το έκανα γιατί είχα κουραστεί τόσα χρόνια σε καθημερινή βάση στους πάγκους και χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από αυτή την τριβή. Πλέον, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να δουλέψω σε έναν σύλλογο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ίβηρας τεχνικός.
Ο κ. Σάντος ρωτήθηκε, επίσης, για το ελληνικό πρωτάθλημα. «Ο Ολυμπιακός είναι φέτος η καλύτερη ομάδα και δίκαια κατακτά το πρωτάθλημα. Δικαιολογεί τον τίτλο του απόλυτου φαβορί που είχε από την έναρξη της σεζόν» δήλωσε, ενώ για την απομάκρυνση του συμπατριώτη του, Λεονάρντο Ζαρντίμ, από τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας, σχολίασε ότι «στη χώρα μου ακούστηκε λίγο παράξενο το γεγονός ότι απολύθηκε, ενώ είχε φέρει αυτά τα αποτελέσματα. Αυτό που πιστεύω ότι τού συνέβη είναι το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε δηλαδή να μπει απόλυτα στο πνεύμα και την κουλτούρα του συλλόγου».

ΑΠΕ