Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μπεθάνης: θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη οι δύο τελευταίες διοικήσεις της ομάδας της Κορίνθου


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Μπεθάνη, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα της Κορίνθου, ενώ τοποθετήσεις έγιναν ακόμη από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Απόστολο Λιβανό και τον προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου.
Ο στόχος που θέσαμε το καλοκαίρι ήταν η ανανέωση της ομάδας, η είσοδος στην πρώτα εξάδα φέτος και η άνοδος στη Β' Εθνική τη νέα σεζόν. Μετά την αναδιάρθωση, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Άνοδος ή καταστροφή", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπεθάνης, που επισήμανε πως τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ώστε η Κόρινθος να φτάσει στον στόχο της ανόδου. Τόνισε μάλιστα, πως στόχος είναι ο τίτλος και όχι η πρώτη 5αδα ή 6αδα, που επίσης δίνει την άνοδο στη Β' Εθνική.

Ο πρόεδρος της Κορίνθου έκανε τον απολογισμό των τελευταίων 4 μηνών, μίλησε για το ρόστερ, τα οικονομικά, την επικείμενη άυξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την είσοδο ενός Κορίνθιου επιχειρηματία στη διοίκηση. Αναφέρθηκε ακόμη στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, στα λάθη που έχουν γίνει και τα οποία, πήρε πάνω του, στις σχέσεις του με τον Δήμο Κορινθίων.

korinthostv.blogspot.gr