Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Θύρα 7: Τελειώστε τους στο ΟΑΚΑ

120s-paikths
Αντιπροσωπεία της θύρας 7 βρέθηκε σήμερα στο Ρέντη  και μιλώντας με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ τους ζήτησαν “τελειώστε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει συγκεντρώσει την προσοχή όλων στον Ολυμπιακό και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.
Είναι χαρακτηριστικό πως αντιπροσωπεία οργανωμένων από τη θύρα 7 έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Παρασκευή (7/12), ζητώντας να μιλήσει με τους αρχηγούς και τον προπονητή.
Ετσι και έγινε, με τους οργανωμένους να έχουν συζήτηση με τους Βασίλη Τοροσίδη, Γιάννη Μανιάτη, Φρανσουά Μοντέστο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Το να ζητήσουν την κατάκτηση της νίκης επί του αιωνίου αντιπάλου ήταν το αυτονόητο, αλλά οι οργανωμένοι δεν ζήτησαν μόνο αυτό.

"Τελειώστε τους στο ΟΑΚΑ, μας πολεμούν συνεχώς και θα πρέπει να πάρουν την απάντησή τους στο γήπεδο", ζήτησαν οι οπαδοί από τους αρχηγούς και τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά η... απαίτηση των φίλων του Ολυμπιακού ήταν στο ίδιος μήκος κύματος με όσα είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες λίγες μέρες νωρίτερα.

Αναλυτικά όσα είπαν οι οργανωμένοι: "Θέλουμε τη νίκη αυτή όσο τίποτα άλλο. Ξέρει όλος ο κόσμος ότι είσαστε καλύτεροι, αλλά θέλουμε να το δείξετε μέσα στο γήπεδο και χωρίς ανάσα!

Να μην σταματήσετε, να μην πατήσετε φρένο, βλέπετε τι πόλεμο μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα, τα ΜΜΕ, οι άνθρωποί τους παντού και κάθε μέρα εκτοξεύουν λάσπη και στην ομάδα και στον πρόεδρο και οι οπαδοί μας είναι οι μόνοι που πάνω τους εξαντλείται η αυστηρότητα των αρχών και άλλοι έχουν ασυλία.
Μπείτε στο ΟΑΚΑ και δώστε απαντήσεις, εσείς ξέρετε! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπου και να πάτε και θα σας στηρίζουμε. Όμως αυτό που θέλουμε είναι αυτή η νίκη, νικήστε τους εκεί μέσα.
Παίξτε για πάρτη σας, παίξτε για εμάς, παίξτε για να κλείσουν τα στόματά τους όλοι αυτοί που όλη μέρα πολεμάνε τον Ολυμπιακό μας, μην είστε χαλαροί ούτε ένα λεπτό. Τελειώστε τους...".
Οσο για την αντίδραση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού... οι τέσσερις αρχηγοί και ο Ζαρντίμ δεσμεύτηκαν πως θα τα δώσουν όλα στο Ολυμπιακό Στάδιο ώστε να επιστρέψουν στον Πειραιά νικητές.