Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Και στο τέλος σκοράρει ο Ατρόμητος – Νέο “σοκ” για τον Άρη


Με γκολ στο 90΄νίκησε την Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα, με γκολ στο 90΄ (Σκόνδρας) ο Ατρόμητος έμεινε όρθιος και πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Άρης που έμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.
Ούτε η παρουσία του Λουκάς Αλκαράθ δεν βοήθησε τον Αρη να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο» αφού ο Ατρόμητος παρά το αριθμητικό του ντεσαβαντάζ από το 44' όταν ο Ταυλαρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν το έβαλλε κάτω και πήρε επάξια τον βαθμό της ισοπαλίας. Ετσι η ομάδα του Περιστερίου έφτασε τους 21 βαθμούς και τον Πανιώνιο στην 4η θέση ενώ ο Αρης έχει πλέον 11 και εξακολουθεί να αγωνιά για το μέλλον του.
Ο Ατρόμητος απείλησε στο 11'. Έπειτα από χαμηλή σέντρα του Σκόνδρα από δεξιά, ο Ιγκλέσιας έκανε απευθείας το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Όμως ο Αρης στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ στο 15΄ με τον 18χρόνο Δημήτρη Σουνά! Μετά από σέντρα του Γιαννιώτα από τα δεξιά και υπέροχο γύρισμα του Καπετάνου με τακουνάκι, ο Σουνάς πετάχθηκε στην περιοχή και με απευθείας πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 18χρονου μεσοεπιθετικού στη Σούπερ Λίγκα!
 Οι Περιστεριώτες στο 44' έμειναν με δέκα παίκτες ύστερα από το απερίσκεπτο μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Αγκάνθο. Ο έμπειρος αμυντικός πήγε με προτεταμένο το πόδι σε μια μονομαχία με τον Αγκάνθο και ο διαιτητής σωστά του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα!
Ο Αρης απείλησε δύο φορές σε διάστημα ενός λεπτού στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τους Σουνά και Γιαννιώτα βρίσκοντας χώρους στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 53' ο Κούτσι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.
Στο 64' ο Ατρόμητος άγγιξε το 1-1 όταν μετά από μακρινό σουτ του Ιγκλέσιας η μπάλα βρήκε στον Κούτσι, γκέλαρε και προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη!
Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλλαν κάτω και πάλεψαν για την ισοφάριση και λυτρώθηκαν στο 89'! Ο Μπρίτο εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Άρη και έφτασε στον Σκόνδρα, που με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους!
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο (88' Κανούλας), Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (78' Νταμαρλής) , Σουνάς (72΄Ασλανίδης), Τσουκάνης, Κοέλιο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (81' Μπέλιτς) , Δημούτσος (68' Καραμάνος), Σουμπίνιο (74' Καραγκούνης), Μπρίτο, Επστάιν, Κούτσι.