Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δράση: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, οραματιζόμαστε το μέλλον

Drassi-Synedrio
Πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο οι διήμερες εργασίες του Συνεδρίου της Δράσης, η οποία στοχεύει στο να πετύχει μια πολιτική επανεκκίνηση μετά τον Στέφανο Μάνο, και να αποτελέσει αξιόπιστη εκλογική επιλογή για τους πολίτες.
“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, οραματιζόμαστε το μέλλον”, είναι το σλόγκαν της Δράσης, που απευθύνει ουσιαστικά ένα κάλεσμα σύνθεσης και αθροίσματος δυνάμεων στον φιλελεύθερο χώρο.
Σήμερα, πρώτη μέρα του Συνεδρίου, τις εργασίες θα ανοίξει η Αντιγόνη Λυμπεράκη, αντιπρόεδρος του κόμματος, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις των Κ. Αλεξάκου, Γ. Βαλλιανάτου, Γ. Δημαρά, Ε. Καλαϊτζόπουλου, Α. Καρίπογλου, Α. Καφετζόπουλου, Μ. Ματσαγκάνη, Ν. Μπίστη, Θ. Παπαδόπουλου, Γ. Προκοπάκη, Φ. Σαραντόπουλου, Θ. Σκυλακάκη, Θ. Τζήμερου, Β. Τσιατσιάμη, Ν. Χρυσόγελου και Χ. Χωμενίδη, ενώ οι ομάδες εργασίας θα ασχοληθούν με την κοινωνική πολιτική,το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.
Την Κυριακή θα παρουσιαστούν οι θέσεις των ομάδων Εργασίας, πάνω στις οποίες θα υπάρξει διάλογος και θα ακολουθήσει ψηφοφορία.

ysterografa.gr