Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Αστέρας και στα Πηγάδια - “Αυτοκτόνησε” η Ξάνθη



Μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, μπορεί να έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 68΄, όμως η Ξάνθη δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη καθώς ο Καλαντζής κράτησε όρθιος τον Αστέρα Τρίπολης και στα Πηγάδια (1-1).
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για την Ξάνθη που ευτύχησε να προηγηθεί με το «καλημέρα» όταν στο 2ο λεπτό ο Ονουάτσι έσπασε την αφλογιστία 289΄ λεπτών των «Ακριτών» και με προβολή άνοιξε το σκορ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας το 1-0 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από τα αριστερά.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και η αποβολή του Ουσέρο στο 67' με δεύτερη κίτρινη, φάνηκε ότι έγερνε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, όμως ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο ματς.
Με σκόρερ τον Καλαντζή που έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του για τα γενέθλια του, ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 71' και να πάρει έναν ηρωικό βαθμό στα Πηγάδια.
ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρίν (60' Πλατέλλας), Μάνταλος (82' Νάκας), Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (74' Μακόφσκι)
ΑΣΤΕΡΑΣ TΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Κάστελς, Ρούσσης, Φορμίκα, Ουσέρο, Φραγκουλάκης (46' Καρντάσιο), Ναβάρο (77' Αλβάρεζ), Ντε Μπλάσις (60' Καλαντζής), Ράγιος, Γκάμπριελ