Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: 60χρονος έκλεβε τα εσώρουχα της γειτόνισσας!


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση σε χωριό της Αιγιάλειας πως 60χρονος κάτοικος κατηγορείται πως έκλεβε εσώρουχα γυναίκας που διέμενε κοντά στην οικία του. Όπως διαβάζουμε στο Dete.gr ο 60χρονος εδώ και μήνες φέρεται πως πήγαινε στο σπίτι της κοπέλας και έκλεβε εσώρουχα από τη μπουγάδα της και της άφηνε σημειώματα που εκδήλωναν τον πόθο του για αυτήν.
Η κοπέλα αγνόησε τα πρώτα σημειώματα, όμως ο 60χρονος δεν σταμάτησε να περνά. Έτσι η κοπέλα αποφάσισε να φυλάει από το παράθυρό της με τον σύζυγό της. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσαν να τον πιάσουν στα πράσα γιατί φύλαγαν τη μπουγάδα τους έως τις 7 το πρωί και αυτός φαίνεται πως δρούσε αργότερα.Έτσι λοιπόν το ζευγάρι ζήτησε από ένα μαγαζί που ήταν στην ευθεία του σπιτιού τους να γυρίζει την κάμερα ασφαλείας προς τη ...μπουγάδα για να εντοπίσουν τον άγνωστο άντρα. Μάλιστα, όπως λέει η κοπέλα, ο 60χρονος το τελευταίο διάστημα άρχισε να απειλεί ότι θα της σπάσει το αυτοκίνητο.
Ένα πρωί λοιπόν που η κοπέλα παραφύλαγε, παρατήρησε τον γείτονά της να περπατάει πάνω-κάτω και να κοιτάει προς το σπίτι της. Όμως έφυγε γιατί τον είδε να απομακρύνεται και μετά από λίγο βγαίνοντας από το σπίτι της είδε ένα ακόμα σημείωμα.Έτρεξε στο μαγαζί που είχε στρέψει την κάμερα του στο σπίτι της και ζήτησε να δει το βίντεο. Βλέποντας το βίντεο βεβαιώθηκε πως ο 60χρονος ήταν αυτός που της έκλεβε τα εσώρουχα και της άφηνε τα ερωτικά και απειλητικά σημειώματα!
Η κοπέλα με το σύζυγό της του υπέβαλλαν μήνυση και η υπόθεση έχει οριστεί να εκδικαστεί σύντομα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Πολλοί ζητούν από το ζευγάρι να αποσύρει τη μήνυση επειδή ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών.
Με τούτα και με κείνα πάντως, η τοπική κοινωνία του χωριού έχει θορυβηθεί και προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να προστατέψει τις μπουγάδες της...