Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Tουρνουά "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2012"




 
Από τον Αστέρα Δερβενίου ανακοινώνεται η διεξαγωγή του τουρνουά "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2012" τη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 με τη συμμετοχή των ομάδων: Αστέρας Δερβενίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Πέλοπας Κιάτου. Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών και στο τέλος θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα στους συμμετέχοντες. Το τουρνουά γίνεται στη μνήμη του αξέχαστου Κώστα Βυζά, ο οποίος πρόσφερε ύψιστες υπηρεσίες στον Αστέρα , αφού χρημάτισε επί σειρά ετών Πρόεδρος και εμψυχωτής της ομάδος

Επιδίωξή μας είναι αυτό το τουρνουά να διεξάγεται κάθε χρόνο τη πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
2/9 17:30: Αστέρας Δερβενίου - Πέλοπας Κιάτου
2/9 18:30: Πέλοπας Κιάτου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
2/9 19:30: Αστέρας Δερβενίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
proetoimasia3 
Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Δερβενίου για την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό και όλοι ελπίζουν σε μια χρονιά καλύτερη της περσινής. Το παρόν στην προετοιμασία δίνουν παλιοί και νέοι παίκτες ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες αφίξεις. Επίσης με την ανδρική ομάδα προπονούνται και κάποιοι νεαροί παίκτες που προωθήθηκαν από τη παιδική ομάδα.
Ο Αστέρας Δερβενίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος τη περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Πέλοπα Κιάτου.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας του Αστέρα έχει ως εξής:
  • Σάββατο 18/8: Αστέρας Δερβενίου - Πανκαμαριακός
  • Τεράρτη 22/8: Ηρακλής Λεχαίου - Αστέρας Δερβενίου
  • Σάββατο 25/8: Αστέρας Δερβενίου - ΠΑΟ Λουτράκι
  • Τετάρτη 29/8: Αστέρας Δερβενίου - ΑΟ Ακράτα
  • Κυριακή 2/9: Τουρνουά "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2012"
  • Τετάρτη 5/9: Πανκαμαριακός - Αστέρας Δερβενίου