Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η Xρυσή Αυγή κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

(Το λημέρι του 29χρονου πληρωμένου δολοφόνου των 5 στην Κύπρο)
Όπως είναι γνωστό, ο 29χρονος (γράφουμε «29χρονος» γιατί οι αρχές δεν έχουν δώσει το όνομά του στη δημοσιότητα – γιατί άραγε;) μαφιόζος-δολοφόνος των 5 ατόμων στην Κύπρο, είναι δραστήριος αναρχοκομμουνιστής και διέμενε στην «κατάληψη» που έχουν κάνει ομοϊδεάτες του σε κτίριο της οδού Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια. Στο συγκεκριμένο κτίριο, καθώς και στο «κοινωνικό κέντρο ΒΟΧ» (επίσης στην περιοχή των Εξαρχείων) το πρωινό της 20ης Απριλίου 2012, με εντολή του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, πραγματοποίησαν έφοδο αστυνομικές δυνάμεις με τρεις εισαγγελείς, τα εκκένωσαν και τα σφράγισαν. Η όλη επιχείρηση έγινε κατόπιν μηνύσεως της διοίκησης του ΙΚΑ, του οποίου περιουσιακά στοιχεία είναι τα συγκεκριμένα κτίρια. Βέβαια, λίγες ημέρες αργότερα, οι έχοντες εξασφαλίσει πλήρη ασυδοσία από το «ελληνικό» ψευδοκράτος αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες, έσπασαν τις σφραγίδες και συνέχισαν την «κατάληψή» τους ανενόχλητοι. Μεταξύ των άλλων που εξέφρασαν την «συμπαράστασή» τους στην εκκένωση της γιάφκας της οδού Βαλτετσίου, ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδού η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ:
«Τα προεκλογικά πυροτεχνήματα συνεχίζονται. Τις προηγούμενες βδομάδες ΜΜΕ και κυβέρνηση στοχοποιούσαν τους μετανάστες. Αυτή τη φορά η μνημονιακή κυβέρνηση στράφηκε εναντίον μιας ολόκληρης γειτονιάς, την οποία μετέτρεψε σε κατεχόμενη ζώνη απαγορεύοντας στους κατοίκους ακόμα και να περπατήσουν στους δρόμους των Εξαρχείων. Στόχος είναι φανερά οι κινήσεις αλληλεγγύης και οι καταλήψεις, τις οποίες έθεσε εκτός νόμου ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες, καθώς και ο εκφοβισμός των πολιτών που αντιστέκονται στην κατασταλτική και απάνθρωπη πολιτική που ασκούν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Η αλληλεγγύη, όμως, δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί -παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του δικομματισμού- και εμείς οι ενεργοί πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για γειτονιές βιώσιμες, ανθρώπινες, φιλόξενες και αλληλέγγυες».
Κι όμως, αυτοί οι επίσημοι προστάτες δολοφόνων-εκτελεστών συμβολαίων θανάτου, τρομοκρατών, ληστών, βανδάλων, εμπρηστών και πάσης φύσεως συμμοριτών και ταραχοποιών, τολμούν και αποκαλούν τη Χρυσή Αυγή «δολοφονική συμμορία» κ.τ.λ. και απαιτούν να τεθεί… εκτός νόμου!