Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΥΡΙΖΑ


: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ»


Alpha, Α. Καλύβης 06.06.2012

 «Δεν είναι εύκολο ένα κόμμα που είναι εκτός εξουσίας να έχει ακρίβεια στην κοστολόγηση. Έχουμε ένα πρόγραμμα σύνθετο, δεν είναι 1, 2, 3, 4, 5 μέτρα για να μπορέσεις να πεις ότι έχω αυτά τα πέντε μέτρα και πρέπει να τα κοστολογήσω». 
=======================================================

Ο Υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την εκκλησία και τους πιστούς με προκλητική αφίσα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο Μαοϊκός Κομμουνιστής ποδοπατά τον Εσταυρωμένο Ιησού.
Η προσωπική διεύθυνση του κ. Μηλιού στο FACEBOOK
========================================


Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα είχε σήμερα συνάντηση με τους πρέσβεις των χωρών της Ομάδας G-20 και ευρωπαϊκών χωρών.
Τελικά, ανταποκρίθηκαν μόνον οι πρέσβεις ελάχιστων χωρών: Αργεντινή, Τουρκία, Κύπρος, Ινδία, Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Ρωσία, Φινλανδία, Βραζιλία. Δεν παρέστησαν οι υπόλοιποι κοινοτικοί πρέσβεις. Ούτε οι πρέσβεις των ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδά, Κίνας, Γαλλίας, Ινδονησίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Σαουδικής Αραβίας, Νοτίου Αφρικής, Νοτίου Κορέας, Ηνωμένου Βασιλείου και του Μεξικού (που προεδρεύει της ομάδας G20).
Άλλο ένα παιχνίδι εντυπώσεων κατέληξε σε φιάσκο.
Γιατί ο …. μικρομεγαλισμός προφανώς δεν περνά». 
========================================== 
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ


Α. Σαπουνά (υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθηνών στη τηλεόραση της ΝΕΤ):

- «Κυκλοφορούν ομάδες αστυνομικών με μοτοσικλέτες κλπ και δεν είναι ποτέ παρούσα όταν γίνεται μια κλοπή, όταν γίνεται ένα επεισόδιο στο δρόμο κλπ».

Δημ.: Το κάνει επίτηδες, δηλαδή, η αστυνομία ή δεν επαρκούν οι δυνάμεις;

Σαπουνά: Δεν το ξέρω εγώ αν το κάνει επίτηδες. Συνάγω ότι στην αστυνομία υπάρχει μια πάρα πολύ κακή οργάνωση. Υπάρχει, επίσης, μεγάλο μερίδιο διαφθοράς μέσα στην αστυνομία. Και δεν εννοώ τον απλό αστυνομικό κατ' ανάγκη. Εννοώ μέσα στα αστυνομικά τμήματα, τους διευθυντές των αστυνομικών τμημάτων. Στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα ξέρουμε πώς έχουν μοιράσει οι συμμορίες τους δρόμους, είναι κοινό μυστικό.

- «Ζητάμε όλοι να επιμορφώνονται σε ειδικές σχολές. Ο αστυνομικός πρέπει να έχει γνώσεις νομικής, να ξέρει πώς να συμπεριφερθεί στον πολίτη».

- «Τα ΜΑΤ πρέπει να καταργηθούν. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν το μορφωτικό επίπεδο του μέσου αστυνομικού. Είμαι καθηγήτρια και έχω μαθητές που πήγαν και στις σχολές αστυνομίας, πήγανε και στα ΜΑΤ. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, τις περισσότερες φορές, λαϊκής καταγωγής. Αυτό δεν λέει τίποτα».

- (Για ΜΑΤ): «Είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου σε σχέση με την αποστολή τους».

- «Η μεγάλη εγκληματικότητα, το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων κλπ αυτά πρέπει να παταχθούν. Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται και αστυνομικοί».