Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η εκπομπή του Newsbomb "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤ​Ω" επιστρέφει


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ
«Αποκαλύπτω»: Θα μας διώξουν ή όχι από το ευρώ

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έρχεται με νέες αποκαλύψεις, συνταρακτικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ στο web-tv του “Newsbomb.gr
Αιχμηρός, δυναμικός κι έτοιμος για νέες αποκαλύψεις έρχεται ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο web-tv του “Newsbomb.gr”.
Με μια νέα σειρά εκπομπών, ο Κώστας Χαρδαβέλλας έρχεται να φωτίσει όλες τις πτυχές της προεκλογικής μάχης, να δώσει το στίγμα του νέου πολιτικού σκηνικού και να αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.
Το βράδυ της Τρίτης 22 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, η εκπομπή «Αποκαλύπτω» έρχεται ανανεωμένη, πιο δυναμική και θίγει ένα κρίσιμο ερώτημα: «Θα μας διώξουν ή όχι από το ευρώ;».
Σημαντική αποκάλυψη
Με εκλεκτούς καλεσμένους και μια συνέντευξη – αποκάλυψη θα σκιαγραφήσει το πλαίσιο, τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Μάλιστα, θα παρακολουθήσετε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει συζητήσεις σχετικώς με τη συγκρότηση του νέου κεντροδεξιού μετώπου.
Για πρώτη φορά θα γίνει και ζωντανή δημοσκόπηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στο τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η βούληση της κοινής γνώμης. Το αποτέλεσμα θα σχολιάσουν οι καλεσμένοι της εκπομπής.
Όπως πάντα, οι θεατές θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε και να σχολιάζετε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα μεταφέρει τα μηνύματά σας και θα θέτει τα ερωτήματά σας στο κοινό.
Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τρίτη και Πέμπτη, τόσο από το “Newsbomb.gr”, όσο και από το fan page στο Facebook, στις 9 το βράδυ.
Όπως λέει και το τρέιλερ της εκπομπής, σε μια χώρα που το έχει ανάγκη, «πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας».
Newsbomb.gr : Για να γνωρίζετε αμέσως ό,τι σκάει!!