Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ”ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ” Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ !

cf86ceb1cf81cebcceb1cebaceb7 cf80cebdceb5cf85cebcceb1cf84ceb9cebacebfcf83 ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ !
Σύμφωνα με αποκλειστικές έγκυρες πληροφορίες του sfedona.gr, που όπως γράφει ,δεν επιδέχονται ουσιαστική διάψευση -γιατί τυπική μπορεί να έχουμε- η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη μετά τις 17 Ιουνίου αναμένεται να στραφεί αποκλειστικά και μόνο στην διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων !
Η πρώην βουλευτής αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καμία τύχη πλέον για το βουλευτικό αξίωμα και θα είναι συνεχώς πολιτικά κάτω από την σκιά του Πάνου Μπεγλίτη.
Γιαυτό και αποφάσισε μετά από συζητήσεις στο στενό πολιτικό της κύκλο , να διεκδικήσει τον δήμο Κορινθίων.

Η Κατερίνα Φαρμάκη προφανώς υπολογίζει ότι ο Αλέκος Πνευματικός θα βάλει άλλους πολιτικούς στόχους μετά το τέλος της οχταετίας του στο δήμο Κορινθίων και θέλει να προλάβει οποιοδήποτε άλλο μνηστήρα για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου.
Σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πληροφορίες μας στις σχέσεις της οικογένειας Φαρμάκη και Πνευματικού έχει πέσει μια σχετική «ψυχρότητα» αφού ο Αλέκος δεν ενημερώθηκε για τους στόχους αυτούς από την ίδια την Κατερίνα ή τον σύζυγό της Γιώργο. Το έμαθε από άλλους συνεργάτες του που μίλησαν με την Κατερίνα και αντάλλαξαν απόψεις για τον νέο αυτό στόχο της.
Η Κατερίνα Φαρμάκη θεωρεί ότι στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί σήμερα « χάος» για την διεκδίκηση της Δημαρχίας και θεωρεί ως «λίγα» τα ονόματα που βρίσκονται στο δήμο δίπλα στον Κώστα Γιώτη, για να κερδίσουν τον Δήμο Κορινθίων.
Εκείνο που φοβάται όμως είναι μια πιθανή υποψηφιότητα του Βασίλη Νανόπουλου γι αυτό και βιάζεται να πάρει πρώτη την πρωτοβουλία των κινήσεων , ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα.
Πάντως αναμένεται η περίοδος μετά τις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου να είναι ιδιαίτερα καυτή και στα αυτοδιοικητικά μας πράγματα …