Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Παναρκαδικός-Πορτοχελιακός 2-2

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι του Παναρκαδικού με τον Πορτοχελιακό, παρουσία 1000 και πλέον θεατών.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’με τον Μούκια για το 0-1. Στο 56’ ο Παναρκαδικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπακογιαννάκη, με τον Μέλλο να εκτελεί εύστοχα για το 1-1. Στο 59’ ο Μπακογιαννάκης έκανε το 2-1, μέσα σε αποθέωση. Αν και οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, στις καθυστερήσεις ο Γιουλιγιάνοφ ισοφάρισε σε 2-2.
Στη φάση του γκολ αποβλήθηκαν από τον πάγκο του Παναρκαδικού ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Μαυρέας, και ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Συνοδινός που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ. Από την πλευρά του Πορτοχελιακού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σπύρος Ζαραφωνίτης.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Τσιόγκας (44’ Παπαδόπουλος), Μπούτας, Βιρβίλης, Κωστάκης, Κοσκολός, Μέλλος, Πετρόπουλος, Τζιανής (81’ Λαγός), Δήμος, Μπακογιαννάκης (61’ Χελιώτης).
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ: Σαπουνάς, Γεωργίου (62’ Κιρβαλίτζε), Σταματελάτος, Σλάβοφ, Ντάκος, Μούκια, Ζαραφωνίτης Ι.Μ. (80’ Χριστόπουλος), Ορλού, Ζαραφωνίτης Ι.Β., Βουλιβάνοφ, Ζαραφωνίτης Σπ..