Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η «μάχη της γριάς»


Είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο «α» αντιπροέδρος στηρίζει μετά μανίας «βου» αντιπρόεδρο. Άλλωστε, το δήλωσε και στις κάμερες. Πόσο γνωστό είναι το τι έγινε, όμως, πίσω από τις κάμερες;
Φαίνεται, λοιπόν, πως μεταξύ ψητού κατσικίου και νταμιζάνας κοκκινελίου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμφώνησε να κατέβει η γυναίκα του Θόδωρου Πάγκαλου, η Χριστίνα Χριστοφάκη, δημοτική σύμβουλος Σαρωνικού, στη θέση του ως υποψήφια βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής.
Τι σημαίνει αυτό;
Πώς θα επαναληφθεί η «μάχη του Σαρωνικού», όπου η Χριστίνα έχασε από το νυν δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, που στηρίχθηκε με «μανικιούρ και δόντια» από τη νυν υφυπουργό Παιδείας, βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου (ξέρετε, αυτή που εξήγγειλε το πρόγραμμα σίτισης για τα παιδιά στα σχολεία, αλλά αυτό που δεν είπε στα πεινασμένα παιδιά είναι ότι θα τρώνε «αέρα κοπανιστό» και «λόγια του αέρα»).
Υπάρχει, όμως, ένας παράγοντας, αναφορικά με τις έδρες του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής, που ακούει στο όνομα Γιώργος Παπανδρέου.
Με το δεδομένο πως βγαίνει χωρίς ψήφους ως τέως πρωθυπουργός και με το δεδομένο πως το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει δύο ή τρεις (το πολύ) έδρες, αναμένεται -πέραν της «μάχης του Σαρωνικού», όπου πλέον ο Πέτρος θα στηρίξει τη «φίλη» Εύη για να φάει χώμα η «αντίπαλος» Χριστίνα- να γίνει και η «μάχη της γριάς».
Σκεφτείτε πως Χριστοφάκη η μία, Χριστοφιλοπούλου η άλλη... Η μία κάτω από την άλλη στο ψηφοδέλτιο. Ε, δεν είναι εύκολο να κάνει λάθος στο σταύρωμα μια γριά ή ένας γέρος ελέω ματιών; Ε, είναι!...
Η στήλη τις βλέπει να πιάνονται μαλλί με μαλλί (οι υποψήφιες) για τα... μάτια μιας γριάς!!!

aftodioikisi.gr