Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης Διακήρυξη δημοπρασίας εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου στη Λυκοποριά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Διακηρύσσει ότι:
Εκτίθεται σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία την Παρασκευή 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης (Λυκούργου Φραντζή 2 – 204 00 Ξυλόκαστρο) και ώρα 09:00 - 10:00 (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου, η εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου, εμβαδού 204,55 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση Ποτάμι της Τοπικής Κοινότητας Λυκοποριάς και συνορεύει βόρεια με θάλασσα, νότια με γέφυρα ΠΕΟ Κορίνθου - Πατρών, ανατολικά με δρόμο και κοινοτικό χώρο και δυτικά με Σκουπέικο ποταμό.
Σε περίπτωση που η δημοπρασία δεν πραγματοποιηθεί την ανωτέρω ημερομηνία θα γίνει στις 15-2-2012, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους.
Η μίσθωση είναι εμπορική και θα έχει διάρκεια εννέα (9) ετών από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης, με δικαίωμα του μισθωτή στη λήξη της σύμβασης να ζητήσει και να λάβει τριετή παράταση.
Το μίσθιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναψυκτήριο, καφέ μπαρ, ψησταριά.
Το μίσθωμα ορίζεται ετήσιο.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: τέσσερις χιλιάδες ευρώ (4.000,00 €).
Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένη τράπεζα ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης ποσού ίσου με το 1/10 του ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς (400 €) και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη.
Την αναλυτική διακήρυξη μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες Σ. Παπαδημητρίου τηλ. 27433 60244). Η διακήρυξη επίσης διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.xylokastro.gov.gr.
Tα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον μισθωτή.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ

Διακήρυξη δημοπρασίας εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου