Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Δοκιμασίες εκτός έδρας γιά Πανκαμαριακό , Πανευρωστινιακό , Λυκοποριά - Ξυλοκέριζα και Αγίους Θεοδώρους

Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής , συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα των ομίλων της Β’  κατηγορίας Κορινθίας.
Σήμερα γίνονται τρεις αγώνες στον 1ο όμιλο και ένας στον 2ο όμιλο.
B1   KOΡΙΝΘΙΑΣ
Στον 1ο όμιλο σήμερα ξεχωρίζει η αναμέτρηση  της Δάφνης Εξαμιλίων με τον Τενεάτη Αθικίων , όπου οι δύο ομάδες επιζητούν το τρίποντο για να ελπίζουν σε παραμονή στη κατηγορία. Ενδιαφέρουσες και οι αναμετρήσεις του Αετού Αγγελοκάστρου με τον Άρη Κορίνθου καθώς και του Κυψελου Κορίνθου.
Το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο συνεχίζεται αύριο Κυριακή  όπου ο πρωτοπόρος  Εθνικός Ξυλοκερίζας που αγωνίζεται στον Άγιο Βοαίλειο κόντρα στη τοπική Πρόοδο , ενώ και η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων δοκιμάζεται εκτός έδρας από τον Α.Σ. Λουτράκι. Στο Μαψό η τοπική ομάδα κοντράρεται με την Περαχώρα, όπου οι δύο ομάδες επιζητούν το τρίποντο για να ελπίζουν σε παραμονή στη κατηγορία. Τέλος στον Κουταλά ο τοπικός ΠΑΟ αντιμετωπίζει τους Γαλάζιους Νέους.

16η Αγωνιστική
Σ Α Β Β Α Τ Ο  21.01.2012    ΩΡΑ  15.00
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ

 ΚΥΨΕΛΟΣ -  ΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.01.2012          ΩΡΑ 15.00
Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣ. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚ
 Α.Ο. ΜΑΨΟΥ - Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑΣ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ

B2   KOΡΙΝΘΙΑΣ
Στον 2ο όμιλο διεξάγεται σήμερα ο αγώνας ανάμεσα στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τον Απέσσα Χαλκείου.  Αύριο στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής ο Πανκαμαριακός αγωνίζεται στο Λεόντιο  κόντρα στην τοπική Θύελλα, ενώ ο Αετός Κρυονερίου φιλοξένει την ομάδα του Ασπρόκαμπου.. Της αγωνιστικής δεσπόζουν τα ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Κιάτου και τον Πανευρωστινιακό , του Σπαθοβουνίου με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου και του Ολυμπιακού Άσσου με την Λυκοποριά, Τέλος η Κόρινθος ‘ 06  φιλοξένει τον Παμφενεατικό.
16η Αγωνιστική
Σ Α Β Β Α Τ Ο  21.01.2012    ΩΡΑ  15.00
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ – ΑΠΕΣΣΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.01.2012          ΩΡΑ 15.00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝ. - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣ. - Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ