Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η Κόρινθος με στόχο το "διπλό" στις Ερυθρές - Η μάχη στο Πανόπουλο

Γεμάτο με συναρπαστικά παιχνίδια είναι το πρόγραμμα στον 7ο  όμιλο και στον 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής , καθώς αναμένονται ανακατατάξεις σήμερα Κυριακή.

7ος όμιλος
Τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου θέλει η Κόρινθος που δοκιμάζεται στις Ερυθρές από την Δάφνη.
Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου κοντράρεται με τα Άσπρα Σπίτια , ενώ ο Μανδραϊκός έχει δύσκολο έργο απέναντι στα Λουκίσια.
Σε ένα ματς από τα παλιά, ο Παναργειακός που έχει φέτος υψηλές βλέψεις υποδέχεται τον Πανναυπλιακό στο ντέρμπι της Αργολίδας που όπως είναι λογικό θα συγκεντρώσει την Κυριακή και αρκετό κόσμο.
Σημαντικές αναμετρήσεις έχουμε και τις τελυταίες θέσεις της βαθμολογίας εκεί όπου το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο. Ο Πόρος φιλοξενεί τη Θήβα,  Η Κύμη παίζει με την ΑΕ Ερμιονίδας, ενώ η Χαλκίδα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ασπρόπυργο.
Η 10η αγωνιστική
Παναργειακός-Πανναυπλιακός
Χαλκίδα-Ασπρόπυργος
Πόρος-Θήβα
Δάφνη Ερυθρών-Κόρινθος
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα
Μανδραϊκός-Λουκισίων Α.Ο.
ΑΟ Κύμης-Ενωση Ερμιονίδας

6ο όμιλος
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ορεινή Ηλεία όπου το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΦΟ Πανόπουλου και τον Παναιγιάλειο κλέβει την παράσταση. Ο Παναιγιάλειος είναι πρώτος μετρώντας εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια στην πορεία του προς τη Γ' Εθνική. Το Πανόπουλο θέλει τη νίκη για να πλησιάσει σε απόσταση βολής. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος Λάππα παίζει ντέρμπι με τον Διαγόρα Βραχνέικων, εκτός έδρας και θέλει τη νίκη που ενδεχομένως τον βοηθήσει να πλησιάσει την κορυφή.
Ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει εύκολο θεωρητικά έργο απέναντι στην Εικοσιμία, ενώ η Αχαϊκή υποδέχεται τον Πάμισο. Ο Ολυμπιακός Γυθείου θέλει τη νίκη απέναντι στη Θύελλα Πατρών, ενώ το Τσιλιβή συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη του νίκη, κόντρα στις Βρασιές.

Η 10η αγωνιστική
Αστέρας Αμαλιάδας-Εικοσιμία
Αχαϊκή-Πάμισος
Διαγόρας Βραχνέικων-Ατρόμητος Λάππα
Εράνη Φιλιατρών-Τριταιικός
Τσιλιβή-Βρασιές
Ολυμπιακός Γυθείου-Θύελλα Πατρών ΠΦΟ
Πανόπουλου-Παναιγιάλειος