Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Έβγαλαν τον Κουτρουμάνη από το γραφείo του για να κάνουν... σκετς - Ο Π. Κουρουμπλής ζήτησε την παραιτηση του αν δεν μπορεί να αντισταθεί στις απαιτήσεις της τρόικας

 



Θέατρο, αλλά του παραλόγου, παίζεται από το πρωί στο γραφείο του υπουργού Εργασίας. Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ μετά τα... σκετσάκια, έδωσαν συνέντευξη Τύπου μέσα από το γραφείο του Γ. Κουτρουμάνη!
Περίπου 30 μέλη του ΠΑΜΕ και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων εισέβαλαν στο υπουργείο και έκαναν κατάληψη στο γραφείο του Γ. Κουτρουμάνη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά άρχισαν να κάνουν... σκετσάκια, παριστάνοντας τον υπουργό.
Όταν εκείνος επικοινώνησε μαζί τους, ζητώντας τους να αποχωρήσουν και κάνοντας λόγο για εκβιασμό και τρομοκράτησή του, εκείνοι των κάλεσαν να πάει στο γραφείο του για να τους συναντήσει και να συζητήσουν για τη συλλογική σύμβαση εργασίας. Αυτή που θέλει η τρόικα να καταργήσει... Διαμαρτύρονται επίσης για τη νέα λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών.
Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ, περίπου 50 εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Στο μεταξύ ο Αιτωλοακαρνάνας ανεξάρτητος και τέως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλης, πριν από λίγα λεπτά σε δηλώσεις του στον MAX FM της Πάτρας  απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως, "είναι καθήκον του φίλου του Υπουργού να αντισταθεί στην παράλογη απαίτηση των τροικανών και αν δεν μπορεί να το κάνει, τότε πρέπει να παραιτηθεί.
Είναι λάθος και δεν πρέπει να γίνεται σύγκριση μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με φόντο τις απολύσεις και πως είναι επικίνδυνο να θεωρούν κάποιοι πως, αφού γίνονται απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, ας γίνουν και στο δημόσιο. Έτσι, θα οδηγήσουμε την Ελληνική κοινωνία σε πλήρη διάλυση, τόνισε ο Βουλευτής. Μας θέλουν Κινέζους στην Ευρώπη και αυτό είναι πιστεύω ένα ευρύτερο σχέδιο αποσάθρωσης όλης της κοινωνίας και όχι μόνο στην Ελλαδα."  κατέληξε μεταξύ άλλων, ο τέως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
ΠΗΓΕΣ : newsit.gr - thebest.gr