Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Στην Οικονομική Αστυνομία αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου: Μην χαριστείτε σε κανέναν


Μη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, απευθυνόμενος στα στελέχη της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ. Ο κ. Παπανδρέου ενημερώνεται για το έργο της υπηρεσίας και συνεχάρη τα στελέχη της για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.
Τα μέτρα στη ΓΑΔΑ είναι δρακόντεια λόγω της επίσκεψης στη διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για τη νεοσύστατη υπηρεσία του Σώματος, με την οποία επιδιώκει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να κυνηγήσει τη δασμοφοροδιαφυγή, το οικονομικό έγκλημα, τα εγκλήματα του διαδικτύου καθώς και σύγχρονες μορφές οικονομικού εγκλήματος που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα.
Πάντως τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Ομοσπονδιών του προσωπικού έχουν αποφασίσει να κάνουν συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στα αρχηγεία των τριών Σωμάτων Ασφαλείας, με αφορμή την... Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων.
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση τους επέλεξαν για την κινητοποίηση τους την ημέρα αυτή «δεδομένου ότι οι κυβερνώντες και οι δανειστές τους προχωρούν ακάθεκτοι σε νέες "σφαγές των αμνών", χωρίς να υπολογίζουν ότι η ισοπεδωτική τους πολιτική ξεπερνά τα όρια ανοχής και αντοχής της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας φέρονται ως ''πρόβατα επί σφαγή'', καταπατώντας κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

thebest.gr