Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΥΓΕΙΑ" ΤΕΥΧΟΣ 18 !!


ΥΓΕΙΑ ΤΕΥΧΟΣ Νο !8

«Το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν»

Είναι αλήθεια ότι η κοινωνία μας στους δύσκολους καιρούς που περνάει έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη της στήριξης από το εθελοντικό κίνημα. Εθελοντισμός που πρέπει να εκφράζεται από όλους προς όλους. Χωρίς ιδιοτέλεια, εσωστρέφεια και υπολογισμούς. Αυτές οι αρχές διέπνεαν έως σήμερα το παράρτημά μας, αυτές θα συνεχίσει να πρεσβεύει μέσα από το πρίσμα της κοινωνικής ευαισθησίας και την στήριξη, σε όλες τις πρωτοβουλίες που σκοπό θα έχουν το κοινωνικό καλό και όφελος.
 Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία αναπτύσσει την κύρια στρατηγική της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου που αποτέλεσε και τον πρωτεύοντα ρόλο της συστάσεώς της, όπως και μια σειρά από πρωτοβουλίες που υπηρετούν την αρχή «ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ». Ο σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να καταφεύγουν συστηματικά σε τακτικό προληπτικό έλεγχο προς όφελος της υγείας τους και της ποιότητας ζωής τους. Εμείς δεν προβαίνουμε σε πληθυσμιακό έλεγχο σε εθνικό επίπεδο. Αυτό είναι κρατική λειτουργία και σ’ αυτήν, εάν μας ζητηθεί, συμπαριστάμεθα και παρέχουμε τη γνώση και την πείρα μας.
 Σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε μαζί μας όλους όσους συμπορεύονται προς αυτήν την κατεύθυνση, έχουν διάθεση προσφοράς και όραμα. Συνάμα με τα παλαιά μας μέλη περιμένουμε και άλλα νέα μέλη κοντά μας σε αυτόν τον ευγενικό αγώνα. Όλοι όσοι μπορούν να υπηρετήσουν αυτούς τους σκοπούς ανιδιοτελώς και με χαρά ψυχής είναι ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη οικογένειά μας.
Λαλιώτης Ιωάννης
Πρόεδρος του Παραρτήματος
«Ορεινής Κορινθίας»της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας


Εγγραφείτε κι εσείς μέλη του Παραρτήματος!! Στηρίξτε τη ύπαρξή του στην Ορεινή Κορινθία!!  Η συνδρομή (10 ευρώ το χρόνο) είναι μεγάλη προσφορά γιατί μας βοηθάει να διατηρούμε την έκδοση της εφημερίδας για ενημέρωση σε θέματα υγείας, να διοργανώνουμε δωρεάν εξετάσεις πρόληψης και ομιλίες ενημερωτικές από ιατρούς. 
Μικρή βοήθεια από εσάς, μεγάλη προσφορά για το έργο μας!! 
ΓΙΑΤΙ Η  ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η  ΠΡΟΛΗΨΗ  ΣΩΖΟΥΝ  ΖΩΕΣ!!!



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»

ΔΗΜΟΙ: ΦΕΝΕΟΥ-ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ-          ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΕΔΡΑ: ΜΕΣΙΝΟ ΦΕΝΕΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2011-12.