Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ηρακλής Λεχαίου - Π.Α.Σ Κόρινθος 0-3 γιά το Κύπελλο Κορινθίας

 Η Κόρινθος στα πλαίσια της Β' φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας νίκησε εκτός  έδρας , στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου , με 3 - 0 τον Ηρακλή Λεχαίου και πέρασε στην (Γ) επόμενη φάση του Κυπέλλου.. Τα τέρματα της "Μπάρτσας"  πέτυχαν ο Μπαλτζής στο 24'   ο Βαγγελή στο 34' και ο   Φίλης  στο 47'.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σουμουλίδης, Ντερτιλής, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Φίλης, Βαγγελή, Μπακιρτζίδης (46' Μαλαχάτης), Σιώκος (70' Δανιήλ), Κουβίδης, Παππάς, Μπαλτζής

Στο μεταξύ ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις  4 το απόγευμα θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου
Παράλληλα, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Δ.Σ. της ομάδας για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων για την έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου (που αφορά τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και εργασίες περιβάλλοντος χώρου). Ένα όνειρο πολλών ετών, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα χάρη στις ενέργειες του Δήμου που για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο κοντά είναι στα αθλητικά δρώμενα του νομού.
Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την ενέργεια αυτή.