Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΡΙΝ… ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο... “USA TODAY”

Γράφει ο HOFFA
(από το : exofitsio)
Δικαιως ο Σαμαρας εχει οραματα.Τωρα θα μου πειτε στην αρχαιοτητα οραματα ειχαν και οσοι μασουσαν… δαφνη αλλα τελος παντων… Ο Αντωνης Σαμαρας διαβλεπει λοιπον ότι η παγκοσμιοποιηση κανει κακο στην πατριδα. Αυτο βλεπουμε ολοι. Το θεμα είναι τι...
λυσεις προτεινουμε και δινουμε για να ξεπερασουμε τον ολεθρο.Εκει υστερει το κομμα της αξιωματικης αντιπολιτευσης.

Δεν λεει «εγω θα εκανα αυτά που μου ειπε η...
τροικα πιο γρηγορα ,πιο προγραμματισμενα, χωρις θορυβο και ταυτοχρονα θα επειθα τους ελληνες ότι πρέπει να τα κανουν».Λεει:” Εγω δεν θα εκανα τιποτε απ αυτά θεωρω ότι μπορω να επαναδιαπραγματευθω τα παντα κλπ κλπ”.

Για τετοιες θυσιες που θελει ο Αντωνης Σαμαρας να κανει ο Ελληνικος λαο ς,για να υποδεχθει τους λυτρωτες της δεξιας-ολους εμας δηλαδη-που θα τον απελευθερωσουν από τον ζυγο της τροικας, πρέπει να παρασυρει, να συνεπαιρνει, να δινει οραμα να λειτουργει ως ηγετης.

Και τετοια πράγματα δεν τα ειδαμε.

Οι θεωρίες και τα πατριδοκεντρικα σεναρια ,είναι πολύ ευχαριστα, οσο και παραμυθενια.

Το κλιμα που επικρατει σημερα στην κοινοβουλευτικη ομαδα της Νεας Δημοκρατιας είναι πως «αστους τους πασοκους να βγαλουν το φιδι από την τρυπα», «άλλο που δεν θελουν οι πασοκοι,να παμε για εκλογες, πεφτουμε εμεις όμως στην παγιδα.Μασάει η κατσικα ταραμα;».Αυτο είναι το κλιμα.

Εάν λοιπον η …κατσικα δεν θελει να μασισει ταραμα, τοτε γιατι μας τα πριζετe κυριε Σαμαρα;

Ειστε ετοιμος να παραιτηθουν οι βουλευτες σας, για να παμε σε εκλογές;

Ειστε ετοιμος να πεισετε τον ελληνικο λαο, ότι καλως παμε σε προωρες εκλογές;

Αναλαμβανεται το κοστος για την διεξαγωγη εκλογων;

Αν ναι, που κατά την γνωμη του γραφοντος πολύ καλα κανετε, γιατι και ο κοσμος θελει εκλογες, ασχετα τι υποστηριζουν ορισμενοι της αλλης πλευρας,τοτε εκβιαστε εκλογές.

Ο Παπανδρεου και η παρεα του δεν θελουν να φυγουν.Το μελι είναι πολύ και φαινεται πως η αγνοτητα του Παπανδρεου, εχει παρει περιπατο.

Προκαλεσε λοιπον Αντωνη ,τις εκλογες.Το παραμυθ,ι ότι δεν μπόρεις να τις επιβαλλεις ,τερμα.

Όταν όπως λες και το υπογραμμιζεις συνεχως η πατριδα κινδυνευει, τοτε ποια άλλη ευκαιρια εχεις να δειξεις ότι εισαι πατριωτης;

Αφου εισαι ετοιμος Αντωνη Σαμαρα και εχεις λυσεις για τα αδιεξοδ,α τοτε εκβιασε εκλογές.Εαν δεν το κανεις και κατω από τις σημερινες συνθηκες ,τοτε σε αφηνουμε μονον να χαρακτηρισεις τον εαυτο σου…-

FIMOTRO