Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου 23/9/2011

ΠΡΟΣ: κ. κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου.
Καλείσθε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου,στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου την 23η Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6:30μ.μ.,για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τα άρθρα 88-89 του Ν. 3852/2010:
  1. Απόφαση για προέγκριση λειτουργίας καταστήματος οβελιστήριο και αναψυκτήριο (για περαστικούς και ορθίους) «ΑΣΤΕΡΙΞ & ΟΒΕΛΙΞ» στην οδό Κ.Τσαλδάρη 26 στο Ξυλόκαστρο της κ. Μάρκου Άννας.
  2. Απόφαση για προέγκριση άδειας λειτουργίας καταστήματος, γραφείου τελετών, στην οδό Αγ.Βλασίου 5 στο Ξυλόκαστρο του κ. Μπαμπλέκου Ηρακλή.
  3. Απόφαση έγκρισης αίτησης για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα «CAFÉ NOUVEAU» στην οδό Σπ.Παπαγεωργίου 27 στο Ξυλόκαστρο της κ. Μανδρινού Ελένης.
  4. Απόφαση έγκρισης αίτησης για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα «ΤΑΜΑΜ» στην οδό Πατρών 48 στο Ξυλόκαστρο του κ. Νικολόπουλου Γεωργίου.
  5. Έκφραση γνώμης αιτήματος κατοίκων για ονοματοδοσία της ανωνύμου οδού που βρίσκεται περιμετρικά του Ι.Ν.Παναγίας Φανερωμένης Ξυλοκάστρου σε οδό Νίκωνος- Ιερομόναχου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΜΙΩΤΗ