Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ

dimas7 ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ

Με αφορμή την σημερινή ονομαστική εορτή του Κορίνθιου αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα για την οποία και του ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά και πάντα δημιουργικά, θέλουμε για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε την σοβαρότητα και την πολιτική αξία του συμπατριώτη μας πολιτικού.

Στην πρόσφατη μνημονιακή και τροϊκανή έκρηξη της περασμένης εβδομάδας , ο άνθρωπος που ήταν σε ανοιχτή γραμμή και χωρίς τυμπανοκρουσίες με τον τσάρο της Ελληνικής Οικονομίας Ευάγγελο Βενιζέλο για λογαριασμό του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά , ήταν ο Σταύρος Δήμας.

Αυτό δείχνει τη μεγάλη εμπιστοσύνη αλλά και την εκτίμηση που τρέφει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του πρώην Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άλλωστε η πολιτική αξία του Σταύρου Δήμα είναι μια διαχρονική πλέον αξία αναγνωρισμένη όχι μόνο Πανελλήνια αλλά και διεθνώς. Και ο ρόλος του Κορίνθιου Πολιτικού σε μια αυριανή Κυβέρνηση είτε της Ν.Δ, είτε συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων είτε ακόμα και Οικουμενικής, θα είναι σημαντικότατος .

Ο ίδιος πάντα σεμνός και μετρημένος στις κουβέντες του, όταν πριν λίγο χρονικό διάστημα που έπαιζε το όνομα του για την πρωθυπουργία σε μια πιθανότατη συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων τον ρωτήσαμε πως σχολιάζει το άκρως τιμητικό γιαυτόν σενάριο, μας απάντησε λακωνικά: « Πρώτα από όλα η σωτηρία της Πατρίδας μας!»

Και πάλι Χρόνια Πολλά αγαπητέ Σταύρο Δήμα και νάσαι καλά αλλά και έτοιμος για ακόμα σημαντικότερους ρόλους στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Το αξίζεις άλλωστε.

sfedona.gr