Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Σολομό , ο ΠΑΣ Κλένια κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου στην Α΄Κορινθίας - Πρεμιέρα στη Β' Κορινθίας με ντέρμπι στο Δερβενι , Πανευρωστινιακος εναντιον Α. Ο. Λυκοποριάς

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται , σήμερα το απόγευμα ,στις 16:30 , το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες. Ο Αστέρας Δερβενίου για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από το κοινό του , δοκιμάζεται στο γήπεδο του Σολομού, κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια . Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το "δεξί" τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας.. Ο μεγάλος θριαμβευτής του περασμένου Σαββάτου , στο Ξυλόκαστρο, Α. Ο. Λουτρακίου αντιμετωπίζει , στο Θώδειο στάδιο Λουτρακίου , τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Ο αγώνας αποτελλεί άτυπη ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου όπου ο Σαρωνικός είχε θέση "νοκαουτ" τον ΑΟΛ από την διοργάνωση. Στο Ξυλόκαστρο για δευτερη σερι αγωνιστική ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου , θα προσπαθήσει να πετύχει το πρώτο του "τρίποντο" , κόντρα στην Ελλάδα Βέλου , μετά την "ψυχρολουσία" της πρεμιέρας από τον Α. Ο. Λουτρακίου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνα του Σοφικού ανάμεσα στον Πανσολυγειακό και του Πανεμεατικού. Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αγώνες του Πέλοπα με την Προοδευτική , στο Κιάτο , του Ισθμιακού με τον  Ολυμπιακό Λουτρακίου , στο γήπεδο των Εξαμιλίων, του Ηρακλή Λεχαίου με τον Α. Ο. Σολομού , στην Αρχαία Κόρινθο και της Θύελλας  Πετρίου με τον Άλμπαρτο Κόρφου , στη Νεμέα.
Η 2η Αγωνιστική

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ   -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
Πρεμιέρα την Κυριάκη στα πρωταθλήματα των ομίλων της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Στο Συνοικισμό θα γίνει ο αγώνας του Κύψελου Κορίνθου με την ομάδα του Κουταλά ενώ η αναμέτρηση του Τενεάτη Αθικίων με τον Άρη Κορίνθου θα γίνει στο γήπεδο Γαλατακίου αντί του γήπεδου της Κλένιας . Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Κορινθίας ενημερώνει τα Σωματεία της Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1ου Ομίλου, ότι οι αγώνες ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ μεταξύ των ομάδων σας με το Σωματείο ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ που είχαν ορισθεί να διεξάγονται στο ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΝΙΑΣ θα γίνονται στο εξής στο ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ. Η μετάθεση γίνεται μετά από αίτημα του Σωματείου ΤΕΝΕΑΤΗΣ το οποίο κατά τη δήλωση συμμετοχής είχε δηλώσει και τα δύο γήπεδα ως έδρα του.

1η Αγωνιστική 25-09-2011 16:30

ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ- ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ


2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντέρμπι με το "καλημέρα¨ , στο Δερβένι όπου διασταυρώνουν τα "ξήφη τους" ο Πανευρωστινιακός και ο Α. Ο. Λυκοποριας, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός αντιμετοπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου. Ντέρμπι και στην Λαύκα ανάμεσα στον Παμφενεατικό και στην Θύελλα Λεοντίου. Ο αγώνας του Απέσσα Χαλκίου κόντρα στον Αετό Κρυονερίου θα γίνει στο στάδιο του Βέλου , ενώ τέλος στο γήπδο του Άσσου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Θύελλας Κάτω Διμηνιού με την Αναγέννηση Κιάτου.
1η Αγωνιστική 25-09-2011 16:30

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ