Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Με γκολ του Δημητριάδη η Κόρινθος 1 - 0 την Ελλάδα στο Βέλο

Με σκόρερ τον Πέτρο Δημητριάδη η Κόρινθος επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Ελλάδας Βέλου σε φιλικό παιχνίδι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο έμπειρος επιθετικός στο 75ʼ. Στο τεστ αγωνίσθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Μαριόλης, Σπανός, ενώ ο τεχνικός της «Μπάρτσα», Γιώργος Τόγιας, δοκίμασε δύο ποδοσφαιριστές, έναν μέσο και έναν τερματοφύλακα.
Στην «Μπάρτσα» επέστρεψε ο Ηλίας Σιώκος έπειτα από απουσία ενός έτους.
Ο 28χρονος μέσος είχε εκ νέου συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου και ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε σήμερα (1/9) οριστική συμφωνία. Σημειώνεται ότι ο παίκτης βρισκόταν σε συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας του Ισθμού εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, για διαφόρους λόγους το «deal» δεν είχε οριστικοποιηθεί.
Ο Σιώκος αγωνιζόταν πέρυσι στον Παναιγιάλειο, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Επίσης  η Κόρινθος θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Ηλία Μεϊντή.
Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Ιωνικό, ενώ έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα της Κορίνθου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοικούντες της ομάδας του Ισθμού και δεν αποκλείεται άμεσα να «τελειώσει» το θέμα.
Να σημειωθεί, ότι ο Μεϊντής πρόσφατα είχε «μετακομίσει» στην Δράμα, όμως τελικά η μεταγραφή του στην Δόξα δεν ολοκληρώθηκε και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου του ποδοσφαιρικού «σταθμού», που δεν αποκλείεται να είναι η Κόρινθος.