Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Απογραφή νέων υπαλλήλων και υπόχρεων που δεν έχουν απογραφεί



Εγκύκλιο, με την οποία παρέχονται οδηγίες σχετικά με την ολοκλήρωση της απογραφής του πάσης φύσεως προσωπικού του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α' και β' βαθμού και την πλήρη λειτουργία...
του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του ελληνικού Δημοσίου εξέδωσε ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας.
Ειδικότερα:
Για την απογραφή νέων υπαλλήλων που προσελήφθησαν ή διορίστηκαν μετά τις 23 Ιουλίου 2010 και υπόχρεων που δεν έχουν απογραφεί καταληκτική ημερομηνία είναι η 9η Σεπτεμβρίου.
Για την υπαγωγή υπαλλήλων στην υπηρεσία/φορέα που ανήκουν οργανικά καταληκτική ημερομηνία είναι η 9η Σεπτεμβρίου.
Για την επικαιροποίηση στοιχείων απογραφής η ενέργεια δεν έχει καταληκτική ημερομηνία. Η επικαιροποίηση των στοιχείων θα λήξει με την επιβεβαίωση των στοιχείων από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού.
Για την επιβεβαίωση στοιχείων απογραφής καταληκτική ημερομηνία είναι η 20η Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του Ντίνου Ρόβλια, «οι πιστοποιημένοι διευθυντές Διοικητικού/Προσωπικού μπορούν να εξουσιοδοτήσουν υπαλλήλους της Διεύθυνσης Διοικητικού, οι οποίοι θα μπορούν να εκτελούν όλες τις ενέργειες που παρέχονται από τις εφαρμογές, εκτός από αυτή του ορισμού διαχειριστών απογραφής, την οποία μπορεί να ασκεί μόνο ο πιστοποιημένος διευθυντής.
»Οι εξουσιοδοτημένοι αυτοί υπάλληλοι λέγονται Διαχειριστές. Οι Διαχειριστές θα πρέπει να διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TAXISnet για να εισέλθουν στην εφαρμογή και να έχουν δικαιώματα διαχείρισης».

aftodioikisi.gr