Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Μέσω της Πάτρας στην Ιταλία ο Κώστας Καραμανλης

Μέσω του νέου λιμανιού της Πάτρας, ο Κώστας Καραμανλης ταξιδέψε την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου στην Ιταλία, για διακοπές. Ο πρωην Πρωθυπουργός επέβαινε σε ένα από τρία πολυτελή αυτοκίνητα και μπήκε κατ ευθεία στο πλοίο της γραμμής για την Ανκόνα της Ιταλίας, ενώ μαζί του εκτός από την οικογένεια του, ήταν το ζεύγος Γιάννη Βαληνακη και ένα ακόμα ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Καραμανλης χωρίς την προσωπική του ασφάλεια, που τον συνόδευσε διακριτικά μέχρι την είσοδο του νέου λιμανιού της πόλης, ντυμένος απλά, οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μαυρισμένος και αρκετά αδυνατισμένος.
Ανέβηκε αμέσως στην καμπίνα του χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους επιβάτες, ενώ τον ακολούθησαν και τα μέλη της οικογένειας του.
Οι μόνοι που γνώριζαν τους υψηλούς επισκέπτες του πλοίου, ήταν το λιμενικό που είχε λάβει διακριτικά μέτρα ασφάλειας και ο καπετάνιος, μαζί με λίγα μέλη του πληρώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διακοπές του τέως Προέδρου της Ν.Δ. θα διαρκέσουν περίπου δέκα ημέρες, ενώ είναι ακόμα άγνωστο το δρομολόγιο της επιστροφής του.
thebest.gr