Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ανανέωσαν οι κολόνες της «Μπάρτσα» - το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Βουλγαρία

Μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στην Κόρινθο αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η διοίκησή της έκανε το... καθήκον της και ανανέωσε τη συνεργασία με τρία από τα βασικά στελέχη της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τους Πέτρο Δημητριάδη , Παρασκευά Σπυρόπουλο και Αργύρη Αράπογλου οι οποίοι συμφώνησαν με τον Σωτήρη Μαυρονάσιο να φορούν τη φανέλα της «Μπάρτσα» και τη νέα σεζόν.
Η αρχή έγινε με τον Πάρη Σπυρόπουλο, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ισθμού για ακόμη ένα χρόνο, ενώ η συνέχεια δόθηκε με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές!
Εκτός, λοιπόν, από τον έμπειρο αμυντικό, στην «Μπάρτσα» θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο 33χρονος επιθετικός, Πέτρος Δημητριάδης, και ο 19χρονος αμυντικός, Αργύρης Αράπογλου.
Αυτή η εξέλιξη κάνει τον τεχνικό της «Μπάρτσα» Γ. Τόγια να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς πάνω τους προσανατολίζεται να «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν. Αλλωστε οι Σπυρόπουλος και Δημιτριάδης πρόκειται  για δύο παίκτες κολόνες... της «Μπάρτσα» με μεγάλη ποιότητα και τεράστια πείρα από τις επαγγελματικές κατηγορίες, που αποτελούν πολυτέλεια για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Όσο γιά τον νεαρό αμυντικό τον Αράπογλου , πέρυσι αγωνίστηκε σε 12 ματς στην παρθενική του παρουσία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και φέτος αναμένεται να είναι από τις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθροκίτρινων».
Η ΠΑΕ, άλλωστε, αναμένεται να εκδώσει δελτίο Τύπου προσεχώς, στο οποίο περά των ανανεώσεων, θα ανακοινωθούν ακόμη τέσσερις μεταγραφές με τις οποίες θα κλείσει το ρόστερ.
Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Κορίνθου θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία και όχι στα Χάνια Πηλίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει στο τέλος της επόμενης βδομάδας.