Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ξεκινάει η παρωδία...


Του ΣΩΤΗΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ελληνικό ποδόσφαιρο, ώρα... υπό το μηδέν! Παρά την γενική κατακραυγή, το πρωτάθλημα-παρωδία της Superleague στήνεται στη σέντρα το απόγευμα του Σαββάτου!
Τι κι αν έξι ομάδες τέθηκαν εκτός πρωταθλήματος τι κι αν άλλες δύο ζητούν αναβολή τι κι αν έχουμε γίνει περίγελος στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη; Διοργανώτρια και τηλεόραση-αιμοδότρια είναι αποφασισμένες να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα...
Και τι δεν έχουμε δει τον τελευταίο μήνα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου... Το «φύγε εσύ, έλα εσύ» έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο, καθώς ο πίνακας των 16 ομάδων που απαρτίζουν την μεγάλη κατηγορία αλλάζει από μέρα σε νύχτα, ομάδες με μπάτζετ, ρόστερ και γενικότερο προγραμματισμό για Football League καλούνται στην... τούρλα του Σαββάτου να παίξουν στην Superleague, ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, ξαφνικά αφανίζονται και συνεχίζουν να παίζουν στο Περιφερειακό και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Εν κατακλείδι, Superleague και NOVA είναι αποφασισμένες να ξεκινήσουν σε λίγες ώρες το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε κόστος κι έτσι θέλοντας και μη θα δούμε απόψε μπάλα, αφού Ατρόμητος και συνδρομητικό «πέταξαν» για Ηράκλειο... Εκτός κι αν αντιδράσουν όλες οι ομάδες μαζί και δεν κατέβει καμιά να παίξει... Λέμε τώρα...

Βάσει προγράμματος λοιπόν στο «Γεντί Κουλέ» θα γίνει η πρώτη σέντρα του φετινού πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ να υποδέχεται (19:15, NS3, Sentra 103,3) τον Ατρόμητο, ενώ στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί (21:15, NS2, Sentra 103,3) τον Αρη.

Τα αυριανά ματς δεν τα παραθέτουμε καν, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην ξεκινήσουν ποτέ... Έχει ο Θεός!
.sentragoal.gr