Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο Πάνος Μπεθάνης έρχεται στην Ελλάδα γιά την "Μπάρτσα"


Στην Ελλάδα αναμένεται στις 18 Αυγούστου να έρθει από τη Βοστόνη των Η.Π.Α. ο 36χρονος επιχειρηματίας και  " ισχυρός άνδρας" της Κορίνθου  Πάνος Μπεθάνης προκειμένου να επιληφθεί των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας.Την άφιξη του, Πάνου Μπεθάνη, στην Κόρινθο, προανήγγειλε η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγο.
Μάλιστα, διευκρινίζεται ότι την προσεχή Παρασκευή (19/8) ο κ. Μπεθάνης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τα «μελλοντικά σχέδια της ομάδας», ενώ τονίζεται ότι στο επόμενο διήμερο θα έχουν ολοκληρωθεί τρεις μεταγραφές "επαγγελματιών ποδοσφαιριστών".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κόρινθος αναφέρει:



1) Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία της ομάδας. Τελευταία προπόνηση το Σάββατο και ύστερα θα δοθεί στους παίκτες διήμερο ρεπό. Εντός του διημέρου θα ολοκληρωθούν και τρεις μετεγγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, απομένουν τα διαδικαστικά.
2) Στο διοικητικό επίπεδο της ΠΑΕ την Πέμπτη έρχεται στην Ελλάδα ο μεγαλομέτοχος κος Πάνος Μπεθάνης από την Βοστόνη των Η.Π.Α. Την Παρασκευή το μεσημέρι παρουσία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Κόρινθο και θα αναφερθεί στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας.