Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους ανακοίνωσαν τα μέλη του προεδρείου του ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής), μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης της Ομοσπονδίας τους.
«Δεν ήρθαμε εδώ για να αποφασίσουμε, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι να λυθεί το πρόβλημα», τόνισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος του ΣΑΤΑ.
«Θα κάνουμε κινητοποιήσεις, αλλά θα πρέπει ν΄ αποφεύγουμε λάθη, όπως αυτά που έγιναν στον Πειραιά, όπου συνάδελφοί μας πέταξαν λάδια στους δρόμους», υπογράμμισε, κάνοντας έκκληση για ψυχραιμία.
Ο ίδιος τόνισε ότι δεν επιθυμούν επεισόδια και κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), ότι δυναμιτίζουν το κλίμα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η κατάληψη από ιδιοκτήτες ταξί στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ για σήμερα προγραμματίζουν να κάνουν καταλήψεις στα διόδια: Ρίου, Πάτρας, Αφιδνών, Κορίνθου και Μαλγάρων.
Υπάρχει ακόμη η σκέψη από ιδιοκτήτες ταξί της Δυτικής Πελοποννήσου να μεταβούν το απόγευμα στην Επίδαυρο όπου, σύμφωνα με πληροφορίες τους, θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας και να μοιράσουν φυλλάδια στους τουρίστες. Ανάλογη κίνηση ενημέρωσης των τουριστών θα γίνει και στα Μετέωρα.

Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν συγκέντρωση τη Δευτέρα στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων.