Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Από τις 8:00 π.μ. οι ταξιτζήδες αποκλείουν επ’ αόριστο τα διόδια και τη Γέφυρα του Ρίου !

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί της Αχαΐας. Κατά την διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο συμφώνησαν για νέες δυναμικότερες κινητοποιήσεις από αύριο το πρωί.
Όπως επισημαίνει, μιλώντας στο thebest, ο πρόεδρος του Σωματείου του Παναγιώτης Σκέντζος, το ραντεβού έχει δοθεί για τις 8:00 π.μ. στα διόδια του Ρίου καθώς και στην Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη.
«Θ’ αποκλείσουμε τα διόδια και τη Γέφυρα επ΄ αόριστο στο πλαίσιο των Πανελλαδικών αποκλεισμών που ξεκινάμε. Ενημερώνουμε εγκαίρως τους πολίτες για να γνωρίζουν πως θα κινηθούν», σημειώνει ο κ. Σκέντζος.
Από τα λεγόμενά του το συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα είναι πως οι ταξιτζήδες θα τραβήξουν μέχρι τα άκρα την αντιπαράθεσή τους με την κυβέρνηση με «χτυπήματα» που πονάνε τους αδειούχους του Αυγούστου.
Όσο για σήμερα οι ιδιοκτήτες των ταξί κινήθηκαν σε διαφορετική λογική. Άνοιξαν από τις 6:00 το απόγευμα τα διόδια επιτρέποντας στους οδηγούς να περνούν χωρίς να πληρώνουν για περίπου τρεις ώρες.

thebest.gr