Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Οι επικίνδυνες παράνομες μπάρες της Ολυμπίας Οδού

Οργη και αγανακτηση προκαλεσε στους πολιτες της χωρας η ειδηση , οτι η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ( η πολυεθνικη εταιρια που εκμεταλλευεται τον δρομο καρμανιολα Κορινθου- Πατρων)...
στην προσπαθεια της να εκβιασει τους αρνουμενους να πληρωσουν το χαρατσι των διοδιων οδηγους, χρησιμοποιει παρανομες και επικινδυνες μπαρες.. Ετσι μετα την ντροπολογια Ρεππα και τους ιδιωτικους security που φορανε την στολη του αστυνομικου η εταιρια με περισσιο θρασος δεν σταματα πουθενα: Χρησιμοποιει μπαρες με ειδικες "πατεντες" που στηριζονται σε 3 βιδες αντι για μια . Αυτο θα εχει ολεθρια αποτελεσματα σε οποιον εχει την ατυχια να προσκρουσει πανω τους, μιας και αυτες δεν θα απεξαρθρουντο (οπως επιβαλλουν οι κανονισμοι προστασιας του κατασκευαστη και της ΕΕ). Το θεμα αναδειχθηκε οταν γνωστος δημοσιογραφος εκανε καταγγελια με βιντεο και ανακοινωσε την προθεση μηνυσεων εκ μερους του, τοσο για τον ρολο των μπαρων οσο και της αστυνομιας.
Οι Επιτροπες αγωνα πηγαν επι τοπου και διαπιστωσαν τι ακριβως εχει παιχτει. Δειτε στο ακολουθο βιντεο πως παρανομει η Ολυμπια οδος και στο δευτερο βιντεο την κινητοποιηση μας μπροστα απο τα δικαστηρια της Πατρας και τα ανοιγματα των διοδιων.

oxidiodia.gr