Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

1ο ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE

Η εταιρεία ορεινού τουρισμού ECO ACTION και το ΒΙΚΕ EXPERT, με την υποστήριξη της Δημοτικής ενότητας Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων και του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Δάφνης, διοργανώνουν ορεινές εκδηλώσεις στην Δάφνη Καλαβρύτων στις παραποτάμιες εγκαταστάσεις του Λάδωνα ποταμού στις 18 – 19 Ιουνίου 2011 με την ονομασία 1ο ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος .
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η εκδήλωση θα γίνει στις όχθες του ποταμού Λάδωνα, στην Δάφνη Καλαβρύτων 210 χλμ από την Αθήνα (2-2:30 ώρες), στις ξύλινες εγκαταστάσεις της ECO ACTION. Ο χώρος διαθέτει τραπεζαρία, κυλικείο, τουαλέτες, αποδυτήρια αντρών-γυναικών, αποθηκευτικούς χώρους για τις δραστηριότητες κλπ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://www.ecoaction.gr/ .
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Ο αγώνας είναι open και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας (ενήλικας) ασχέτου ηλικίας, είτε διαθέτει είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζει ορεινή ποδηλασία, να έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και να είναι εξοικειωμένος με το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο. Θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες: http://podilatakias.gr/blog/?p=5536